Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με πληρότητες ξενοδοχείων στον Κυπαρισιακό κόλπο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με πληρότητες ξενοδοχείων στον Κυπαρισιακό κόλπο


Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι προ των πυλών και δεν είναι λίγοι οι εκδρομείς που έχουν προγραμματίσει, ήδη, τiς διακοπές τους για το τριήμερο από Παρασκευή 21 Ιουνίου και επιστροφή Δευτέρα 24 Ιουνίου. 
 Βασικός παράγοντας και τη φετινή χρονιά για την επιλογή του προορισμού δεν είναι άλλος από το κόστος μετακίνησης, κυρίως των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, που καταγράφουν μια επιπλέον αύξηση, της τάξεως του 40%. Στους δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς, τα ποσοστά προ-κρατήσεων σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης καταγράφονται υψηλά.
 Ιδιαίτερα στα κοντινά νησιά του Αργοσαρωνικού, με τις τιμές να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα σε σχέση με τους μακρινότερους νησιωτικούς προορισμούς, όπου το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων είναι υψηλότερο.
Κερδισμένη αναμένεται να είναι η Τριφυλία αλλά κυρίως οι ξενοδοχειακές μονάδες με καταλύματα στον Κυπαρισσιακό κόλπο όπου οι πληρότητες ξεπερνούν πλέον το 90% σύμφωνα με τις κρατήσεις της εβδομάδας. Εξάλλου το κλίμα είναι θετικό καθώς μεσολαβεί η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία και ο εορτασμός στον ιστορικό ναό της Άνω Πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages