30χρονος Ρομά και συνεργοί του “χτυπούσαν” σπίτια και Ι.Χ. στη Μεσσηνία –Μέχρι την Γιαννίτσαινα Κυπαρισσίας είχαν κάνει κλοπές - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

30χρονος Ρομά και συνεργοί του “χτυπούσαν” σπίτια και Ι.Χ. στη Μεσσηνία –Μέχρι την Γιαννίτσαινα Κυπαρισσίας είχαν κάνει κλοπές


Με κλεμμένες πινακίδες που τοποθετούσαν σε ενοικιαζόμενα οχήματα ένας 30χρονος Ρομά και τουλάχιστον τρεις συνεργοί του είχαν ρημάξει χωριά και οικισμούς της Μεσσηνίας βάζοντας στο στόχαστρό τους σπίτια και αυτοκίνητα. Ο 30χρονος δεν έχει συλληφθεί και σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, πραγματοποιούσε τις κλοπές χρησιμοποιώντας την προαναφερθείσα μέθοδο με τη δράση του να ξεκινά από τις αρχές του έτους και να συνεχίζεται για μήνες στην ευρύτερη περιοχή. Η πρώτη κλοπή έγινε στις 20 Ιανουαρίου 2024 στο Πεταλίδι. 
Οι δράστες αφαίρεσαν πινακίδες κυκλοφορίας από όχημα. Η δεύτερη περίπτωση στις 22 Φεβρουαρίου 24 στον οικισμό Κόμποι στην Κορώνη, όπου εισήλθαν σε σπίτι και αφαίρεσαν ποσό ύψους 1.000 ευρώ, και μια κάρτα τραπέζης. 
 Στις 25 Μαρτίου 24 “χτύπησαν” ξανά, αυτή τη φορά στην Γιαννίτσαινα της Κυπαρισσίας όπου αφαίρεσαν από οικεία ποσό ύψους 1.000 ευρώ και ένα ανδρικό ρολόι. Την ίδια ημέρα, στην ίδια περιοχή, αποπειράθηκαν να κλέψουν να διαρρήξουν οικεία, όμως έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες και τράπηκαν σε φυγή. 
 Η δράση τους συνεχίστηκε την ίδια μέρα (25/3) στο Καμάρι της Τριφυλίας και εδώ όμως έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που είχαν εισέλθει και διέφυγαν ξανά. Πριν ο ήλιος δύση την 25η Μαρτίου, βρέθηκαν στη θέση Μούρλου, μεταξύ Αετού και Δωρίου, όπου έσπασαν το τζάμι οχήματος και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του τσαντάκι με το ποσό των 600 ευρώ και προσωπικά έγγραφα. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος εκτελούσε αγροτικές εργασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages