Στα χέρια της Αστυνομίας ο 'Εγκέφαλος' της δολοφονικής επίθεσης του 52χρονου δικηγόρου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Στα χέρια της Αστυνομίας ο 'Εγκέφαλος' της δολοφονικής επίθεσης του 52χρονου δικηγόρου

Τρίτη 31/3/2009
ΣΤΑ χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται απο χθές βράδυ οι φερόμενοι ως δράστες της στυγερής δολοφονίας του 52χρονου δικηγόρου Σπύρου Ιωάννου ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο γραφείο μετά απο επίθεση με σιδηρολοστό στην κρανιοεγκεφαλική χώρα.
Ηθικός αυτουργός σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες με βάση την ανάκριση φέρεται να είναι 50χρονος Βορειοηπειρώτης που κατοικεί στην Κυπαρισσία και φυσικοί αυτουργοί φέρονται να είναι δύο άτομα πιθανόν Αλβανικής καταγωγής η οποία εκτέλεσαν το σχέδιο της δολοφονικής επίθεσης. Οι πηγές μας αναφέρουν ότι η εξιχνίαση της υπόθεση αφορούσε ένα αποτύπωμα τους ενός εκ των δραστών που βρέθηκε στο γραφείο του δικηγόρου αλλα και το γενετικό υλικό που συλλέγη μαζί με άλλα στοιχεία. Να σημειωθεί ότι στην Κυπαρισσία το τελευταίο 24ωρο βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού, Ταξίαρχος κ. Καραβίτης προσδιδοντας έτσι στην έρευνα μεγάλο βάρος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως εκτελεστής του σχεδίου της επίθεσης ομολόγησε αποκαλύπτντας τον ηθικό αυτουργό αλλά και τον συνεργό του... Οι λόγοι της εγκληματικής ενέργειας είναι οικονομικοί και σχετίζονται με επιταγές, πληστειριασμούς και οικονομικές δοσοληψίες του φερόμενου ως ηθικού αυτουργού. σύμφωνα με νεότερες και απόλυτα διασταυρωμένες πηγές. Μέχρι χθές βράδυ είχαν συλληφθεί ο ηθικός αυτουργός του αποτρόπαιου εγκλήματος και ένας εκ των δραστών... Ο δεύτερος δράστης, μέχρι στιγμής, διαφεύγει. Να τονίσουμε τέλος ότι πρόσφατα έγινε και η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κλήσεων που δέχθηκε ο άτυχος 52χρονος δικηγόρος και η ταυτοποίηση των στοιχείων οδήγησε την Αστυνομία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages