Εκτινάσσεται το κόστος για τις επεμβάσεις στο Λιμάνι σύμφωνα με το Ε.Μ.Π. - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009

Εκτινάσσεται το κόστος για τις επεμβάσεις στο Λιμάνι σύμφωνα με το Ε.Μ.Π.

Παρασκευή 6/3/2009
ΤΩΡΑ πως τα 3-4 εκατομμύρια Ευρώ έγιναν 10 εκ. για τι παρεμβάσεις στο Λιμάνι Κυπαρισσίας, αποτελεί μια άλλη υπόθεση αν πιστέψουμε τα όσα ακούσαμε έκπληκτοι απο τον Πρύτανη του Ε.Μ.Π. σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Πρύτανης ανέφερε ότι "Τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ απαιτούνται για να βελτιωθεί η κατάσταση που επικρατεί στο Λιμάνι της Κυπαρισσίας, με τα προβλήματα που δημιουργούνται από τον κυματισμό που μπαίνει εντός της λιμενολεκάνης", καθώς ο Πρύτανης του ΕΜΠ - Λιμενολόγος Κωνσταντίνος Μουτζούρης ανέλυσε το θέμα στην εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στην ΝΕΤ "Συμβαίνει Τώρα".

Φυσικά απο την πρώτη στιγμή οι αλιείς μιλούσαν για επέκταση και άμεση επιμήκυνση του προσήνεμου μόλου εδώ και χρόνια! Ωστόσο προκειμένου να πραγματοποιηθού τα απαιτούμενα τεχνικά έργα για να καταστεί το Λιμάνι ασφαλές και λειτουργικό, θα πρέπει να δαπανηθούν τουλάχιστον περίπου 6- 7 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον και το μέγα ερώτημα είναι να κατορθώσουμε πάρουμε τα κονδύλια απο τη Δ Προγραμματική περίοδο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages