Γιορτινό πνεύμα τις Απόκριες κα νηστεία στα Κούλουμα! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Γιορτινό πνεύμα τις Απόκριες κα νηστεία στα Κούλουμα!

Δευτέρα 2/3/2009
ME κέφι και ζωντάνια κύλησε το διήμερο της Αποκριάς και της Καθαροδευτέρας στην Κυπαρισσία με σύμμαχο τον καλό καιρό που βοήθησε τους επισκέπτες και τους εκδρομείς να περάσουν όμορφα τις γιορτινές ημέρες.
Μάλιστα μεγάλη Αποκριάτικη Γιορτή για τα παιδιά διοργάνωσε ο Δήμος Κυπαρισσίας την Κυριακή 1-3-2009 στην κεντρική πλατεία της πόλης παρέα με τους ήρωες της Λιμνούπολης και το Λυχνάρι του Αλλαντίν με μια νεανική αποκριάτικη παρέα που διασκέδασε τους μικρούς και όσους αισθάνονται νεώτεροι με πειράγματα και αποκριάτικα δρώμενα. Βέβαια οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ντύθηκαν εμπνευσμένοι απο τους πολιτικούς μας και την υπόθεση του Βατοπεδίου αλλά και την αλλοπρόσαλλη ελληνική πραγματικότητα που αποτελεί αντικείμενο καθημερινής συζήτησης απο γνωστά πρόσωπα της οικονομίας μέχρι τον..Εφραίμ!

Παράλληλα την Καθαρά Δευτέρα 2-3-2009 μοιράστηκαν από το Δήμο Κυπαρισσιας λαγάνες και σαρακοστιανά εδέσματα στην παραλία Άι-Λαγούδη, όπου πραγματοποιήθηκε και το πέταγμα του χαρταετού με δεκάδες συμμετοχές, ενώ υπήρξε αρκετή μουσική για να ανέβει το ζωντάνια της ημέρας και οι κάτοικοι διασκέδασαν στην παραλία ατενίζοντας πλέον την Άνοιξη! Εκτός απο τα παραδοσιακά σαρακοστιανά ο κόσμος διασκέδασε με χορό απο την μικροφωνική εγκατάσταση του Δήμου, ενώ η παραλιακή οδός αποτέλεσε μέρος για βόλτα καθώς το μεσημέρι ο καιρός ήταν πολύ ευνοικός για τις οικογένειες που κατέβηκαν στην παραλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages