Οι Μεσσήνιοι φοιτητές κοντά στον άνθρωπο και τους πολίτες! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Οι Μεσσήνιοι φοιτητές κοντά στον άνθρωπο και τους πολίτες!

Κυριακή 1/3/2009
Κοσμοσυρροή σημείωσε η ενωτική εκδήλωση φιλίας και συνεργασίας που διοργάνωσε με την ευκαιρία της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας βράδυ στην Αθήνα, ο Σύλλογος Μεσσήνιων Φοιτητών!Εκατοντάδες νέες και νέοι της Μεσσηνίας έδωσαν μαζικό και δυναμικό παρών, πλαισιώνοντας την δημιουργική εκδήλωση αποδεικνύοντας ότι παραμένει διάχυτο και έντονο ενδιαφέρον τους για την Μεσσηνία.Τα τελευταία δύο χρόνια ο ΣΥΜΕΦ έχει ηγηθεί και δραστηριοποιήθηκε αναλαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις για τη στήριξη των φοιτητών αλλά και της Μεσσηνίας!Στην εκδήλωση την πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, η Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σοφία Καλαντζάκου, οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μεσσηνίας Δημήτρης Κουσελάς, Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης, ο Βουλευτής του ΛΑΟΣ Θ. Πλεύρης, το Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, ο Αντινομάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας Γ. Σαμπαζιώτης, Μεσσήνιοι Εκπρόσωποι της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ο Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Κώστας Πανταζής, εκπρόσωπος της ΝΕ.Ο.Σ., ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Χρ. Τεντόμας, η Κυπαρίσσια Υπεύθυνη Επικοινωνίας του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας και Μέλος του ΣΥΜΕΦ Έλενα Βλάχου.Για τις δράσεις του ΣΥΜΕΦ αναφέρθηκε ο Υπεύθυνος Οργανωτικού Βασίλης Χαλουλάκος, ενώ ο Πρόεδρος Γιώργος Τσεκούρας απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.Μηνύματα έστειλαν ο Υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος (συνεργάτες του οποίου ήταν παρόντες), ο Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιάννης Παπαθανασίου, ο Υπουργός Παιδείας Άρης Σπηλιωτόπουλος και ο Μεσσήνιος Υπουργός Πολιτισμού Αντώνης Σαμαράς. Μεταξύ άλλων, από την Μεσσηνία, διακρίναμε τον Αντινομάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλο, τον επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στον Δήμο Κυπαρισσίας Θανάση Πετρόπουλο, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Τριφυλίας Παναγιώτη Λούτο, τον Γραμματέα του Συλλόγου Κυπαρισσίων της Αθήνας "Η Αρκαδιά" Γιώργο Κορμά.
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας "Θεόφιλος" Γιάννης Ναυπλιώτης. Σημειώνουμε πως στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο ΣΥ.ΜΕ.Φ σε συνεργασία με τον "Θεόφιλο" μέσω ειδικού ταμείου που υπήρχε συγκέντρωσε χρήματα για να ενισχύσει τις άπορες πολύτεκνες οικογένειες της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages