Επανέρχονται επιτέλους υπηρεσίες στην 'Αρκαδιά' μετά τον ΟΤΕ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 15 Μαρτίου 2009

Επανέρχονται επιτέλους υπηρεσίες στην 'Αρκαδιά' μετά τον ΟΤΕ!

Κυριακή 15/3/2009
ΤΙΣ υπηρεσίες που κάποτε έβαλαν λουκέτο στην πόλη, ανακτά η Κυπαρισσία μετά την επαναλειτουργία πρόσφατα του υποκαταστήματος του ΟΤΕ τουλάχιστον σε ότι αφορά το εμπορικό του τμήμα. Ο ΟΤΕ θα λειτουργεί κανονικά για εξόφληση λογαριασμών ενώ δεν τίθεται θέμα μετακίνησης του μόνιμου τεχνικού προσωπικού.
Μάλιστα ετοιμάζονται γραφεία για την Αγροφυλακή και την ΝΕΛΕ, ενώ σταθερή προτεραιότητα για τους φορείς αποτελεί η αγορά οικοπέδου για το Διοικητήριο, αγορά η οποία ολοκληρώνεται σύντομα. Πιο συγκεκριμένα ο Δήμος Κυπαρισσίας σε συννενόηση με το Τμήμα Αγροφυλακής Τριφυλίας, παραχώρησε, έμπρακτα ως πράξη εξυπηρέτησης της υπηρεσίας, αίθουσα για την στέγασή της στον οικισμό των Εργατικών Κατοικιών. Με τον τρόπο αυτό επιλύεται το σοβαρό πρόβλημα στέγασης που αντιμετώπιζε η συγκεκριμένη υπηρεσία η οποία πλέον αποκτά δική της στέγη για την εύρυθμη λειτουργία της. Να τονίσουμε ότι αρχικά η υπηρεσία υπήρχε πρόθεση να στεγαστεί στο Δώριο και ευτυχώς έγιναν έγκαιρα οι ενέργειες απο την πλευρά της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages