Συμβολικός αποκλεισμός δρόμου παγίδα στο επαρχιακό δίκτυο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Συμβολικός αποκλεισμός δρόμου παγίδα στο επαρχιακό δίκτυο

Πέμπτη 5/3/2009
ΣΕ μια ένδειξη διαμαρτυρίας προχώρησαν οι κάτοικοι του Δ.Δ. Μουριατάδας στον επαρχιακό δρόμο Κυπαρισσίας- Τριπύλας για να πιέσουν προς τους αρμόδιους σχετικά με την άσχημη κατάσταση του επαρχιακού δρόμου.
Πιο αναλυτικά οι κάτοικοι για 10 περίπου λεπτά οι κάτοικοι προέβησαν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου κοντά στην περιοχή της Κατσιμικάδας μετά το διαμέρισμα Βρυσών, διαμαρτυρόμενοι για το.. βομβαρδισμένο τμήμα των μέτρων που προκαλεί προβλήματα σε οχήματα και αγανακτισμένους οδηγούς θυμίζοντας Αβγανιστάν στην καλύτερη περίπτωση! Ιδιαίτερα γλαφυρός ήταν ο Πρόεδρος του Τ.Σ. Μουριατάδας κ. Αθανάσιος Παναγιωτόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην έσχατη λύση της προσωρινής διακοπής του δρόμου τονίζοντας παράλληλα ότι έχουν συμβεί αρκετά τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο κομμάτι, ενώ ο δρόμος αποτελεί συμβατική υποχρέωση της Νομαρχίας Μεσσηνίας για να ενισχυθεί ο υπάρχον ασφαλτοτάπητας και να είναι ομαλή η διέλευση των οχημάτων από το συγκεκριμένο σημείο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με τους κατοίκους ο συγκεκριμένος δρόμος εξυπηρετεί ταυτόχρονα και 15 χωριά της Κοινότητας Τριπύλης και αποτελεί κύριο κόμβο για την διέλευση από και προς την πόλη της Κυπαρισσίας και μάλιστα οι διαμαρτυρίες έχουν εκφραστεί με έγγραφα τους τελευταίους μήνες.
Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς παρών ήταν και δημοτικοί σύμβουλοι από τις παρατάξεις του Δήμου και το ζήτημα αναμένεται να τεθεί προ ημερησίας διάταξης στο επόμενο Δ.Σ. της Κυπαρισσίας τις επόμενες ημέρες…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages