HOTEL IONION: Το πολυτελές στολίδι της Κυπαρισσίας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

HOTEL IONION: Το πολυτελές στολίδι της Κυπαρισσίας


Η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ προσφέρει στον επισκέπτη, πλήθος επιλογών που διακρίνονται για την μοναδικότητα τους, την άψογη εξυπηρέτηση του κοινού, την αυθεντική φιλοξενία του όμορφου τόπου μας. Φημισμένη για το βουνό και την θάλασσα που συνδυάζει, αλλά και το καλύτερο ηλιοβασίλεμα της Ευρώπης, χαρίζει ανεπανάληπτες συγκινήσεις σε όλους. Το πολεοδομικό συγκρότημα απλώνεται σε μια έκταση που καλύπτεται από την περιοχή Ροντάκι εως το Μεμί, που με τα 11 ξεχωριστά δημοτικά διαμερίσματά της ήδη προσδίδουν δικαιολογημένα την φήμη της "αρχόντισσας".
TO μεγάλο στολίδι της πόλης αποτελεί το Ιόνιο HOTEL το οποίο είναι το σημείο αναφοράς για το κέντρο της πόλης λειτουργώντας πλέον με Ευρωπαικές προδιαγραφές και αποτελεί το ιστορικό ξενοδοχείο της 'Αρκαδιάς' με ποικιλία υπηρεσιών αλλά το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι το γεγονός ότι αν και πολυτελές ειναι πολύ προσιτό οικονομικά στον επισκέπτη της πόλης.
http://www.ionionhotel.gr
Περιγραφή:
Ξενοδοχείο Ιόνιον, Κυπαρισσία, πολυτέλεια και άνεση στο κέντρο της όμορφης πόλης της Κυπαρισσίας, στην Πελοπόννησο.

2 σχόλια:

kerasi είπε...

Ήμασταν περαστικοί από την Κυπαρισσία και μείναμε για ένα βράδυ στο IONION. Ομολογώ πως δεν περίμενα ένα τόσο οργανωμένο ξενοδοχείο πόλης σε μια μικρή αγροτική περιοχή. Το συστήνω ανεπιφύλακτα....

Daizy είπε...

Τυχαία βρήκα αυτό το blog,κι είναι πολύ ενδιαφέρον!
Την επόμενη βδομάδα θα επισκεφτώ την Κυπαρισσία και έκλεισα στο IONION.Από το site του φαίνεται πολύ όμορφο ξενοδοχείο και η τιμή του μου φάνηκε ιδιαίτερα προσιτή.
Είδωμεν..

Pages