Κάτω τα χέρια από επικουρικές συντάξεις κ.Κουτρουμάνη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Κάτω τα χέρια από επικουρικές συντάξεις κ.Κουτρουμάνη

Ότι πιο σκληρό και αντιλαϊκό μέτρο με ευκολία και χωρίς να υπολογισθεί το κόστος στους πληγέντες Έλληνες , η κυβέρνηση Παπαδήμου και οι υπουργοί κκ..Βενιζέλος και Κουτρουμάνης, είναι έτοιμοι να το υλοποιήσουν!
Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι είναι φυσικά, οι …συνήθεις ύποπτοι!Οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια την κατάσταση στην Ελληνική κοινωνία, στο μη παρέκει!
Χωρίς ίχνος ντροπής ο κ.Βενιζέλος «ξανασκέφτηκε» πως οι…….επικουρικές συντάξεις είναι σε ……..δυσθεώρητα ύψη και «απεφάσισε» πως πρέπει να τις ψαλιδίσει κι άλλο, δηλαδή τον ιδρώτα, τον κόπο και τον μόχθο των Ελλήνων και αποφασίζουν κάποιοι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους μέσα στην Βουλή!
Έλεος πιά!
Παρά την αύξηση των έμμεσων φόρων , τις εισφορές στα ακίνητα , το χαράτσι , τον κεφαλικό φόρο, τη μείωση του αφορολόγητου , τη μείωση κατά 20% και 40% ανάλογα με την ηλικία των συντάξεων , τη μείωση των μισθών, την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού , την΄αύξηση του ΦΠΑ , θεώρησε ο κ.Βενιζέλος ότι έχουν μείνει …..τρελλά χρήματα ακόμη στα χέρια των …ταλαίπωρων Ελλήνων και φυσικά σπεύδει να τα φορολογήσει!
Από εδώ και πέρα όμως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ούτε ένα ευρώ να χαθεί πλέον από τον κόπο των ανθρώπων που μόχθησαν μία ολόκληρη ζωή!
Με εξαιρετικό τρόπο ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Αντώνης Σαμαράς, ξεκαθάρισε και έκανε σαφές στον …κουβαρντά Βενιζέλο , πως δεν αποδέχεται ούτε σαν σκέψη τη μείωση των επικουρικών συντάξεων!
Ειδικώτερα:ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης δατύπωσε την «Κάθετη διαφωνία της ΝΔ με τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων και δεν πρόκειται να ψηφίσει τέτοια ρύθμιση στη Βουλή, επειδή αυτό το μέτρο δεν αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού και τέτοιου είδους αποφάσεις είναι έργο της επόμενης κυβέρνησης».
Μάλιστα τόνισε ότι επίσης θα καταψηφιστεί, εφόσον έρθει στη Βουλή, ρύθμιση για μονιμοποίηση του χαρατσιού για τα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages