Χιόνια ορεινό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χιόνια ορεινό οδικό δίκτυο της Πελοποννήσου

Από το πρωί χιονίζει σε όλη την ορεινή Αρκαδία κι αντιμετωπίστηκαν άμεσα μικροπροβλήματα, που δημιουργήθηκαν, στην εθνική οδό Τρίπολης-Αρχαίας Ολυμπίας στο ύψους του Καμπέα και στο δρόμο Χρυσοβίτσι-Στεμνίτσα.
Η κυκλοφορία σε όλο το εθνικό κι επαρχιακό δίκτυο της Πελοποννήσου διεξάγεται κανονικά. Ωστόσο, οι οδηγοί που θα κινηθούν στο ορεινό οδικό δίκτυο, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες, κυρίως για την αντιμετώπιση του παγετού τις νυχτερινές ώρες.
Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, με δηλώσεις του διαβεβαιώνει: «Υπάρχει πλήρης έλεγχος της κατάστασης και είμαστε σε ετοιμότητα. Για πρώτη φορά έχει γίνει διασπορά μηχανημάτων και αλατιού σε διάφορα σημεία της ορεινής Αρκαδίας για έγκαιρη κι αποτελεσματική αντιμετώπιση». Προσθέτει: «θέλουμε χιόνι, γιατί η Αρκαδία τα Χριστούγεννα είναι συνυφασμένη με το λευκό τοπίο, γεγονός που την αναδεικνύει σε ιδανικό προορισμό. Ευελπιστούμε να συνεχιστεί η χιονόπτωση και περιμένουμε τους επισκέπτες του τριημέρου των Χριστουγέννων να ανακαλύψουν και να απολαύσουν τις Αρκαδικές ομορφιές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages