Αύριο Τετάρτη η εκλογή του νέου προέδρου στο Επιμελητήριο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Αύριο Τετάρτη η εκλογή του νέου προέδρου στο Επιμελητήριο

Συνεδριάζει αύριο Τετάρτη στις 7μμ η νέα ολομέλεια του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας για να εκλέξει την νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου. Η εκλογή θα γίνει όπως καθορίζει ο νόμος με την υποβολή υποψηφιοτήτων μόνο για πρόεδρο.
Η εκλογή θα γίνει στην αρχή με όλες τις υποψηφιότητες και στην συνέχεια αν δεν υπάρξει απόλυτη πλειοψηφία 11 μελλών θα γίνει εκ νέου το ίδιο βράδυ αλλά από τους δύο πρώτους που θα αναδείξει η ψηφοφορία.
Αν δεν βγει αποτέλεσμα 11 εδρών και από αυτούς τότε θα επαναληφθεί η ψηφοφορία μετά από 10 ημέρες πάλι για την εκλογή προέδρου με την απόλυτη πλειοψηφία και αν δεν υπάρξει πάλι πλειοψηφία 11 εδρών γίνετε το ιδιο βράδυ ξανά αλλά με την πλειοψηφία των παρόντων. Να κατά τις τελευταίες ψηφοφορίες δεν υπάρξει πάλι αποτέλεσμα τότε ο νόμος αναφέρει ότι η εκλογή γίνετε με κλήρωση.
Για να θυμηθούμε το αποτέλεσμα ο Συνδυασμός του Γ Γκούμα έχει λάβει 10 έδρες ήτοι χρειάζεται 1 έδρα για να εκλέξει πρόεδρο, ο συνδυασμός του κ Καραμπάτου 9 έδρες ήτοι θέλει 2 έδρες και ο συνδυασμός του κ Αδαμόπουλου 2 έδρες ήτοι θέλει 9 έδρες για εκλογή προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages