Γερά νεύρα για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία- Σίγουρος ο Κατσίβελας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Γερά νεύρα για το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Μεσσηνία- Σίγουρος ο Κατσίβελας

Η κάθοδος Κασαπίδη στη Μεσσηνία απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο προβληματικό θα είναι το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία.
Το πρόβλημα έχει να κάνει με τον «πληθωρισμό «υποψηφίων βουλευτών .Ο όπου ….γάμος και χαρά Δ.Σαμπαζιώτης… Δεν ξεκόλλαγε από τα «κάδρα» και από κοντά ο «αυτοχρισμένος υποψήφιος Μιλτιάδης Χρυσομάλλης.(έχει μπάρμπα, όχι στην Κορώνη,αλλά στον Πειραιά, το Δήμαρχο Μιχαλολιάκο).
Φυσικά ο πανταχού παρόν αλλά …πάντα αμιλητος Άγγελος Κωτσιόπουλος.Νομιζει πως οι Εθνικές Εκλογές είναι σαν τις Νομαρχιακές.Δηλαδή να παίρνουν από το γραφείο του Σαμαρά και να λένε …ψηφίστε τον.
Όπως έχουμε ξαναγράψει οι μόνοι σίγουροι είναι ο πρόεδρος της Ν.Δ. Σαμαράς που λόγω καταγωγής θα παραμείνει στη Μεσσηνία και ο βουλευτής Λαμπρόπουλος.
Με πολλές πιθανότητες και ο Τριφύλιος Κατσίβελας.
Η περίπτωση αυτή, φέρνει φαβορί για τη γυναικεία παρουσία την Αντωνία Μπούζα.Στις προηγούμενες εκλογές επέλεγαν γυναίκα απο την Τριφυλία η οποία εμφανιζόταν μόνο στις εκλογές.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως από όλες τις γυναίκες υποψήφιες ,μόνο η Μπούζα είναι συνεχώς μέσα στην κοινωνία ξεπερνώντας τις παλαιό κομματικές τακτικές .
Αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον Πρόεδρο της Ν.Δ. παρά την πολεμική που της κάνουν και μάλιστα …άνδρες . Το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ θα επιμεληθεί ο ίδιος ο Πρόεδρος ,παρά το γεγονός ότι συνήθως επηρεάζεται από τους …τριγύρω του..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages