Αποστολή ινδών δημοσιογράφων επισκέφτηκαν Αθήνα και Πελοπόννησο - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Αποστολή ινδών δημοσιογράφων επισκέφτηκαν Αθήνα και Πελοπόννησο

Η Turkish Airlines, η Νο1 αεροπορική εταιρία της Ευρώπης, όπως αναδείχθηκε με την ψήφο 18εκ. επιβατών και το ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel Plan, συνεργάστηκαν για δεύτερη φορά διοργανώνοντας ένα Fam Trip, με στελέχη των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων, καθώς και κορυφαίων δημοσιογράφων από την Ινδία!
Το ταξίδι γνωριμίας πραγματοποιήθηκε από τις 10 έως τις 14 Οκτωβρίου, με τη συμμετοχή 13 αντιπροσώπων των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων της Ινδίας, τα οποία εξειδικεύονται στον εξερχόμενο τουρισμό και 5 δημοσιογράφων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Αθήνα, καθώς επίσης και μερικές από τις ωραιότερες περιοχές της Πελοποννήσου.
Την αποστολή υποδέχθηκε και συνόδεψε στην περιήγησή της, η διευθύντρια της THY στην Ελλάδα, κ. Gulay Ozturk, όπως επίσης και οι Selim Ozturk, γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στη Βομβάη, Zuhal Kan, διευθύντρια πωλήσεων της THY στο Δελχί και Γιώργος Αντώναρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Travel Plan.
«Ήταν το τρίτο Fam Trip που διοργανώσαμε φέτος. Πρόθεση μας είναι να αποτελέσουμε τον συνδετικό κρίκο, προκειμένου να αναπτυχθεί ο τουρισμός από και προς την Ελλάδα. Με αυτό τον τρόπο ωφελούμαστε όλοι και μεταδίδουμε τον πολιτισμό της κάθε χώρας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που συνεργάστηκαν μαζί μας, στη διοργάνωση αυτού του ταξιδιού, το Costa Navarino, το Astir Palace και κυρίως το Travel Plan», δήλωσε η κ. Ozturk.
Σκοπός της επίσκεψης των Ινδών τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στη χώρα μας ήταν η γνωριμία τους με την πόλη της Αθήνας και την φιλοξενία τους ανέλαβε το ξενοδοχείο Arion στο Astir Palace, όπου παρατέθηκε γεύμα, παρουσία της κυρίας Μάγιας Τσόκλη, βουλευτού επικρατείας του κυβερνώντος κόμματος.
Παράλληλα, είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τη μαγεία της Πελοποννήσου και μία από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες της χώρας μας το Westin Resort στο Costa Navarino, στην Πύλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages