Η Μεσσηνία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Η Μεσσηνία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου

«Η Μεσσηνία αποτελεί θεμέλιο λίθο για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου» τόνισε ο Περιφερειάρχης κ. Πέτρος Τατούλης, κατά την επίσκεψη του βουλευτή Μεσσηνίας κ. Ιωάννη Λαμπρόπουλου, του Δημάρχου Πύλου – Νέστορος κ. Δημητρίου Καφαντάρη, του αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Καρβέλα, του αντιδημάρχου κ. Παναγιώτη Πετρόπουλο, και του αντιδημάρχου του Δήμου Τριφυλίας κ. Παναγιώτη Τσίγγανο, καθώς και ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Τριφυλίας κ. Γκόνης και ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου κ. Στάμος, που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011 και είχε ως αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, με ιδιαίτερη αναφορά στους Δήμους Πύλου – Νέστορος και Τριφυλίας.
Κατά τη συζήτηση εξετάστηκαν οι οδικοί άξονες της Μεσσηνίας, οι σχολικές στέγες, όπως το Γυμνάσιο και Λύκειο Κορώνης, αλλά και τα έργα του Δήμου Πύλου – Νέστορος, για τα οποία ο κ. Λαμπρόπουλος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο κ. Τατούλης από την πλευρά του ζήτησε γρήγορη κινητικότητα προκειμένου να ωριμάσουν όποιες μελέτες υπάρχουν για όλων των ειδών τα έργα προκειμένου να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες ένταξής τους στο ΕΣΠΑ ή σε όποιο άλλο διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο.
O κ. Λαμπρόπουλος για ακόμη μια φορά έδειξε το προσωπικό του ενδιαφέρον για όλα τα μεγάλα ζητήματα της Μεσσηνίας αλλά και της Περιφέρειας. Ο βουλευτής της Μεσσηνίας δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στην προσπάθεια που καταβάλλεται από τον Πέτρο Τατούλη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages