«Μεσσηνιακός πόλεμος» δελφίνων και στελεχών... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

«Μεσσηνιακός πόλεμος» δελφίνων και στελεχών...

Μέχρι τις επικείμενες εκλογές στο Νομό Μεσσηνίας, θα έχουν κυριολεκτικά σφαγεί οι όποιοι «δελφίνοι» πασχίζουν για μία θέση στα ψηφοδέλτια των κομμάτων!
Όλα τα κόμματα προσδοκούν πολλά από τους 163110 ψηφοφόρους της Μεσσηνίας! Το ΚΚΕ περιμένει, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. το ίδιο ,λόγω της δυναμικής που έχουν ορισμένα αυτοδιοικητικά στελέχη στο Νομό αυτό.
Το ΠΑΣΟΚ, ομολογουμένως έχει κάνει κράτει τις μηχανές και ως φαίνεται έχει κατανοήσει τη δεινή θέση που βρίσκεται. Απλά για την κατάληψη της μίας ως φαίνεται έδρας που πιθανόν θα λάβουν , ερίζουν σε έντονο βαθμό και πασχίζουν με όποιο μέσο διαθέτει ο καθένας , η Νάντια Γιαννακοπούλου ,ο Δημήτης Κουσελάς και ο Οδυσσέας Βουδούρης!
Βέβαια η φθορά τους είναι τεράστια και το να βγουν στην κοινωνία να ζητήσουν στήριξη, αποτελεί μεγάλο ρίσκο.
Έτσι προσπαθούν με διάφορα επικοινωνιακά τρυκ να επανακάμψουν και να περάσουν την εικόνα των πολυπραγμώνων πολιτικών , τη στιγμή που έχουν εντείνει τις κατ΄οίκον συναντήσεις, όσων στελεχών τους απέμειναν!
Στο ΛΑ.Ο.Σ. χρησιμοποιείται κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για την επίτευξη του στόχου.Η «δεξιά» προσέγγιση του πληθυσμού δίνει ελπίδα για έδρα.Με όποιο τρόπο προσπαθούν και τα σημερινά κυβερνητικά στελέχη του κόμματος, να ενισχύσουν την προοπτική ορισμένων στελεχών τους -είδαμε το χειρισμό της περίπτωσης του Λιμενικού Ταμείου- με αποτέλεσμα την ενίσχυση της εσωστρέφειας και της γκρίνιας από τους υπολοίπους που αισθάνονται «ριγμένοι».
Εκεί όμως που γίνεται το μεγάλο «πάρτυ» είναι η Νέα Δημοκρατία!
Συνωστισμός στελεχών με προσόντα φιλικές , συγγενικές σχέσεις με προσβάσεις σε διάφορα τοπικά και Αθηναϊκά κέντρα προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα θετικό υπέρ τους και αρνητικό για τους αντιπάλους τους.
Η διαφαινόμενη νίκη του συγκεκριμένου κόμματος και η ιδιαιτερότητα του εκλογικού νόμου που δίνει πριμ στις 5εδρικές περιφέρειες ,ενισχύει την προσδοκία των 4 εδρών .
Αυτό αποτελεί το «μέλι» σε κάθε λογής στελέχη παλαιά και νέα να κάνουν τ΄αδύνατα δυνατά κρυφά και φανερά, να ενταχθούν στη διαδικασία.
Έτσι βλέπουμε συνεχώς πολεμική , λάσπη, δήθεν πληροφορίες, εκτιμήσεις, σχόλια κατά πάντων.
Ονόματα πάνε κι έρχονται και ανάλογα από που προέρχονται γίνεται αντιληπτό τι επιδιώκουν τα όποια δημοσιεύματα ,όπως π.χ. τη στήριξη ορισμένων και τον εξαπονδρισμό των δυνατών αντιπάλων , ανάλογα με το τι συμφέρει εκλογικά τον καθένα! Κάπως πρέπει να συμμαζευτεί σε όλα τα κόμματα το πράγμα, διότι μέχρι την ανακοίνωση των υποψηφίων , θα έχουν σφαγεί κυριολεκτικά σε όλα τα κόμματα! moriasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages