Δέσμευση Τατούλη για οικονομική ενίσχυση Πελοποννήσου το 2014 - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Δέσμευση Τατούλη για οικονομική ενίσχυση Πελοποννήσου το 2014

Για μια χρονιά κοινωνικών και οικονομικών δυσκολιών έκανε λόγο ο Πέτρος Τατούλης, Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε ό, τι αφορά το 2013, ενώ υποστήριξε ότι αναμένεται ένα ελπιδοφόρο νέο έτος. Σχετικά με τα παραπάνω: To 2013 ήταν μια χρονιά που έθεσε σημαντικά κοινωνικά και οικονομικά διλήμματα, στα οποία οι πολίτες απάντησαν με την αλληλεγγύη και το βαθύ ανθρωπισμό που ανέκαθεν τους χαρακτήριζε.
Στην Πελοπόννησο πιστέψαμε στις δυνατότητές μας και προσφέραμε ως αντίδοτο στην κρίση το σθένος και τη δημιουργικότητά μας, περιορίζοντας αφενός, κατά το δυνατόν περισσότερο τις απώλειες από την οικονομική κρίση, αναδεικνύοντας αφετέρου, υγιείς δυνάμεις και νέους δρόμους ανάπτυξης της Περιφέρειάς μας. Είμαι πεπεισμένος ότι το 2014 θα είναι η χρονιά που οι προσπάθειες αυτές θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, αλλά και η χρονιά που οι πολίτες θα αρχίσουν να δρέπουν τους καρπούς των προσπαθειών τους. Η προάσπιση της κοινωνικής συνοχής αποτελεί ξεκάθαρα το ζητούμενο για τη νέα χρονιά και για το λόγο αυτό η ευθύνη όλων μαζί, αλλά και καθενός ξεχωριστά είναι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages