ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ


Αξιοποιώντας το έλλειμμα της πολιτείας να αντιμετωπίσει την παρανομία και να προστατεύσει τους πολίτες και ιδιαίτερα τα νοικοκυριά που πνίγονται στα χρέη, επιτήδειοι κερδίζουν συνεχώς έδαφος και «ψαρεύουν» καθημερινά πελάτες και τους εκμεταλλεύονται.Πρόκειται για κυκλώματα σύγχρονης τοκογλυφίας που διαφημίζουν σε έντυπα αλλά και στο διαδίκτυο της χορήγηση μετρητών σε μία μέρα πιάνοντας στη «φάκα» ανυποψίαστους πολίτες που αναζητούν ελπίδα, τους οποίους όμως αντί να τους διευκολύνουν τους βυθίζουν ακόμα περισσότερο στα χρέη.
Και δεν αναφερόμαστε σε κάποιες νόμιμες εταιρείες αλλά σε επιτήδειους οι οποίοι είτε με ανώνυμα φέιγ βολάν (τα οποία πολλές φορές αφήνουν σε παρμπρίζ αυτοκινήτων) είτε με τη μέθοδο της «φημολογίας» (ότι υπάρχει κάποιος φίλος που δανείζει χρήματα) πετυχαίνουν τον σκοπό τους και κερδίζουν πολλά ακόμη και εν μέσω κρίσης. Και βέβαια σε περίπτωση που ο δανειζόμενος δεν ανταποκριθεί, τότε δέχεται τις γνωστές απειλές για κατασχέσεις, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έχει ακουστεί πως αναλαμβάνουν «δράση» και «φουσκωτοί» εισπράκτορες.
Οι κατ’ επάγγελμα τοκογλύφοι σύμφωνα με το www.kyparissianews.com έχουν αρχίσει να αναδεικνύονται σε «μαυραγορίτες» της κρίσης, και ενεργούν με πανομοιότυπο τρόπο. Πωλούν το χρήμα με τόκο που φθάνει μέχρι και το 6% το μήνα, ενώ αν το «δάνειο» προσφερθεί για μικρότερο χρονικό διάστημα, τότε το επιτόκιο ενδέχεται να είναι ακόμη μεγαλύτερο!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

http://www.dete.gr/news.php?article_id=186970

kati mou thimizei...

TO DETE SE ADIGRAFEI!!!!

Pages