ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ-ΠΥΡ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ-ΠΥΡ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

Η πιο οραματική πρόταση στο τελευταίο Δ.Σ. Τριφυλίας με αφορμή τον Προυπολογισμό ήταν η αγορά απορριμματοφόρου όταν στο Δήμο ξοδεύονται τεράστια ποσά για αποκομιδή σκουπιδιών και ευτυχώς που οι παρατάξεις με άτυπο τρόπο συμφώνησαν στο..αυτονόητο.
Από τη μείζονα αντιπολίτευση ο σύμβουλος και τέως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Κατσαργύρης τόνιζε ότι οι Δήμοι δεν έχουν αυτόματο πιλότο και το μόνο έργο της Δημοτικής αρχής ήταν η απόφαση για αγορά απορριμματοφόρου για το οποίο συμφώνησε! Μίλησε για κατάτμηση έργων σε ένα φτωχό πρόγραμμα χαρακτηρίζοντας το 2014 ως μια νεκρή χρονιά, με ορατή την υποβάθμιση της έδρας του Δήμου. Μίλησε για αποτυχία της διοίκησης όταν απουσιάζουν οι αξιωματούχοι από το πρωί καθώς η διοίκηση ασκείται όλο το 24ωρο καταλήγοντας ότι ο προυπολογισμός αποτελεί συρραφή προηγούμενων ετών.
Ο επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Κουκούμης χαρακτήρισε στενό κορσέ στους ΟΤΑ με το προσχέδιο του προγράμματος που δεν υπερασπίστηκε ούτε το παρατηρητήριο των Δήμων την αυτοτέλειά τους και με μείωση 53% των Κ.Α.. Εξήγησε ότι ο προυπολογισμός στην πραγματικότητα είναι αντιλαικός και ανεφάρμοστος.
ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΤΕΛΩΝ
Η μεγάλη όμως...είδηση προήλθε από την σύμβουλο της συμπολίτευσης κα Μαρία Πανουσιοπούλου η οποία εκτός από την έλλειψη νοικοκυρέματος στο Δήμο σημείωσε ότι υπάρχει κίνδυνος παραγραφής Εσόδων που δεν καταγράφονται στο Δήμο ενώ ουδέποτε έγινε η εξομοίωση των Δημοτικών τελών σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Παρόμοιο ερώτημα έθεσε και ο κ. Μερκούρης λέγοντας ότι δεν θα ψήφιζε αν δεν περιλάμβανε ποσά για τις σχολικές επιτροπές. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages