Η κίνηση στα καταστήματα κατά την εορταστική περίοδο σε πτώση - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η κίνηση στα καταστήματα κατά την εορταστική περίοδο σε πτώση

Τον Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη Μεσ­ση­νί­ας Πα­να­γι­ώ­τη Α­λευ­ρά ε­πι­σκέ­φθη­καν στο γρα­φεί­ο του, η Πρό­ε­δρος του Εμ­πο­ρι­κού Συλ­λό­γου Κα­λα­μά­τας Λί­λιαν Ψη­λά­κη και ο Γε­νι­κός Γραμ­μα­τέ­ας του Συλ­λό­γου Πα­να­γι­ώ­της Λα­γα­νά­κος, προ­κει­μέ­νου να του α­πευ­θύ­νουν τις ευ­χές τους για τις ε­ορ­τές και το νέ­ο έ­τος. Η κ. Ψη­λά­κη α­νέ­φε­ρε στον Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχη ό­τι η κί­νη­ση στα κα­τα­στή­μα­τα κα­τά την ε­ορ­τα­στι­κή πε­ρί­ο­δο δεν ή­ταν η α­να­με­νό­με­νη ,γε­γο­νός που ο­φεί­λε­ται στην συρ­ρί­κνω­ση του ει­σο­δή­μα­τος των κα­τα­να­λω­τών, λό­γω της πα­ρα­τε­τα­μέ­νης οι­κο­νο­μι­κής κρί­σης. Τε­λι­κά, ή­ταν σω­στή η α­πό­φα­ση που πάρ­θη­κε για τη μη λει­τουρ­γί­α των εμ­πο­ρι­κών κα­τα­στη­μά­των της Κα­λα­μά­τας πέ­ραν των δύ­ο Κυ­ρια­κών του χρό­νου.
Ο Αν­τι­πε­ρι­φε­ρειά­ρχης τό­νι­σε ό­τι κά­θε α­πό­φα­ση παίρ­νε­ται μέ­σα α­πό την α­πα­ραί­τη­τη δι­α­βού­λευ­ση και με γνώ­μο­να πάν­τα το συμ­φέ­ρον των κα­τα­να­λω­τών και των κα­τα­στη­μά­των. Ευ­χή­θη­κε δε σε ό­λους τους κα­τα­στη­μα­τάρ­χες, τους εμ­πο­ρο­ϋ­παλ­λή­λους και τις οι­κο­γέ­νει­ές τους να έ­χουν έ­να ευ­τυ­χι­σμέ­νο και δη­μι­ουρ­γι­κό νέ­ο έ­τος, με υ­γεί­α και δύ­να­μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages