ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ


ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ
ΟΙ άριστοι αλλά και οι επιτυχόντες μαθητές που εισήχθηκαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ από την Τριφυλίας τιμήθηκαν σε εορταστική ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Δ.Σ. Τριφυλίας για το ακαδημαικό έτος 2013-2014 παρουσία του Μητροπολίτη Τριφυλίας-Ολυμπίας κ.κ.Χρυσοστόμου που ευχήθηκε φώτιση στους νέους φοιτητές, του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Κόλλιας που μίλησε για την αποστολή των εκπαιδευτικών, του περιφερειακού συμβούλου ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργου Μπακούρου, του Προέδρου Νομικού προσώπου κ. Κανελλόπουλου, του Αντιδημάρχου κ. Ανδρινόπουλου, του Προέδρου του Δ.Σ., αυτοδιοικητικών και Προέδρων γονέων Κηδεμόνων από όλο το Δήμο.
Στην ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα του Δ.Σ. ο υπεύθυνος Παιδείας του Δήμου Γιάννης Μερκούρης τόνισε ότι "με γνώση και εξειδίκευση σε γνωστικά πεδία οι φοιτητές ανοίγουν το μέλλον, αφού κάθε εποχή δίνει την ευκαιρίες σε όσους προσπάθησαν θέτοντας στόχους επιτυχίας, σε κάθε αγώνα δίνεται η ευκαιρία σε κάποιους αν διακριθούν" προτρέποντας να μην εγκαταλείψουν την προσπάθεια. Πρόσθεσε μιλώντας στα παιδιά "να μην στηριχθούν σε υποσχέσεις, να μην αναζητήσουν το εύκολο βόλεμα, διεκδικώντας, απαιτώντας αλλά κυρίως στηριζόμενοι στις δυνάμεις τους". 
ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Διευκρίνισε ότι το κατώφλι του 2004 δρασκελίζουμε με όνειρα εφιαλτικά ,με κουράγιο ανύπαρκτο με την γεύση μιας πρωτόγνωρης πικρίας για όλους που διαχειρίστηκαν την αξιοπρέπειά μας και την ευτέλισαν μαζί με την ιστορία μας που την αρνήθηκαν". Δήλωσε ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη τη νέα γενιά να επαναπροσδιορίσουν τις χαμένες αξίες και να ανοίξουν νέους δρόμους στο ήθος και τα ιδανικά του τόπου μας.
Στη συνέχεια έγινε η απονομή των πρώτων σε σχολές σε κάθε Δημοτική ενότητα με την υψηλότερη βαθμολογία πρόσβασης με 3 τιμητικά χρηματικά έπαθλα που χορήγησαν οι κ. Δημήτρης Αβδάλας στη μνήμη της γυναίκας του για την φοιτήτρια Μπακούρου Θεοφανία, του κ. Μπαρόγλου Εμμανουήλ στο φοιτητή Σεκλό Κωνσταντίνο του Λυκείου Κυπαρισσίας και του κ. Μητρόπουλο Γεώργιο στο μαθητή Γεωργακόπουλο Γεώργιο για την εισαγωγή του. Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στους μαθητές του Δήμου ανά κατεύθυνση με την μεγαλύτερη βαθμολογία αλλά και απονομή τιμητικών διπλωμάτων. 
Συγκίνηση σκόρπισαν οι παρουσίες πρώην Διευθυντών σχολείων και καθηγητών όπως του κ. Καπόρη, κ. Βρεττού, παρουσία του Διευθυντή Λυκείου κ. Αντωνόπουλου, ενώ πλακέτες απένειμε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Πλάταρος που ήταν παρών μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης. Παρών ήταν επίσης ο πρώην Δήμαρχος Κυπαρισσίας Πάνος Τσάκος, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages