Δραματική η μείωση των μετακινήσεων με το ΚΤΕΛ Ηλείας - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Δραματική η μείωση των μετακινήσεων με το ΚΤΕΛ Ηλείας

Ρεπορτάζ Ελένη Παπαδοπούλου 
 Χριστούγεννα της κρίσης φέτος και δυστυχώς, οι δυσοίωνες προβλέψεις ότι τούτες οι γιορτές θα είναι πιο φτωχικές των τελευταίων χρόνων, επαληθεύονται. Η κίνηση στην αγορά είναι μεν μεγάλη, αλλά αυτό δεν φαίνεται ακόμα αγοραστικά τουλάχιστον. Οι μετακινήσεις περιορίστηκαν δραματικά, οι ετεροδημότες δεν κατέβηκαν όπως άλλα χρόνια, πλην των φοιτητών και των ηλικιωμένων κυρίως, που αφού δεν μπόρεσαν να έρθουν τα παιδιά τους να κάνουν γιορτές στην Ηλεία, κάποιοι εξ αυτών αποφάσισαν να πάνε οι ίδιοι φορτωμένοι βεβαίως με τα καλούδια του χωριού! Φέτος για πρώτη φορά, το ΚΤΕΛ Ηλείας όχι μόνο δεν έβαλε έξτρα δρομολόγια όπως κάθε χρόνο, αλλά δεν έχει ούτε καν πληρότητα και αυτό μαρτυρά κάτι. Ο,τι ο κόσμος δεν ταξιδεύει, τουλάχιστον όπως άλλοτε.
Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηλείας κ. Χρήστος Δημακόπουλος, μας έδωσε μια εικόνα του πώς κινήθηκε αυτές τις μέρες το ΚΤΕΛ, μιλώντας όμως για δραματική μείωση των μετακινήσεων και συνεπώς των εισιτηρίων. «Με ρωτάτε για την κάθοδο των ετεροδημοτών και εγώ με τη σειρά μου σας ρωτώ για ποιους ετεροδημότες μιλάτε; Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που το ΚΤΕΛ Ηλείας δεν έχει βάλει τούτες τις μέρες έκτακτα συμπληρωματικά δρομολόγια για την Αθήνα, γιατί μόνο η Αθήνα μας «σηκώνει» αλλιώς θα είχαμε βάλει λουκέτο και αυτό γιατί δεν έχουν πληρότητα ούτε καν τα συνηθισμένα δρομολόγια.
Η Αθήνα μέσω Πάτρας και Τρίπολης, αυτή τη στιγμή εξυπηρετείται από το ΚΤΕΛ Ηλείας με 17 δρομολόγια, τα οποία όλες τις μέρες, ακόμα και παραμονές Χριστουγέννων δεν κατεβαίνουν γεμάτα. Τις προηγούμενες μέρες, μέχρι τα μέσα του Δεκέμβρη, για να ακριβολογώ, ήταν… μισοάδεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages