ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ..ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΥΣΑΦΙ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΣΤΗ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ..ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΑΛΑΝΤΟΜΟ

ΕΝΤΑΣΗ παρά λίγο να εκδηλωθεί στο τέλος της συνεδρίασης του τελευταίου Δ.Σ. Τριφυλίας όταν ετέθη το ερώτημα για τις Παιδικές Χαρές του Δήμου Τριφυλίας που κόστισαν...χρυσάφι! Οι πολίτες διερωτήθηκαν μέρες τώρα μετά από αφορμή ερωτήσεων που υπέβαλε τόσο ο κ. Κατσαρύρης όσο και σύμβουλοι της πλειοψηφίας για το κονδύλι που ευτυχώς δεν επιβάρυνε το Δήμο αλλά την...Ευρώπη καθώς τα χρήματα εκταμιεύθηκαν από το..Πράσινο Ταμείο που διαχειρίζεται το ΥΠΕΚΑ! Οι παιδικές χαρές σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γαργαλιάνοι στοίχισαν για την ανακαίνισή τους περίπου 145.000 ευρώ με το κόστος να θεωρείται εξωπραγματικό για λίγες..τραμπάλες και ελάχιστες τσουλήθρες. Στη Κυπαρισσία η παιδική χαρά χωροθετήθηκε στη παραλία απέναντι από το Τουριστικό περίπτερο χωρίς να παρέχει ασφάλεια κοντά στο αντλιοστάσιο του βιολογικού με 3 παιχνίδια, ενώ μόνο στους Γαργαλιάνους που ήταν η μεγαλύτερη παιδική χαρά στην είσοδο της πόλης τα παιχνίδια ήταν...συγκεκριμένα.
Η ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;
Οι αξιωματούχοι του Δήμου επιβεβαίωσαν ότι η Τεχνική Υπηρεσία της Τριφυλίας συνέταξε την μελέτη με υπόδειξη θέσεων αλλά τα κονδύλια πληρώθηκαν σε ένα και μόνο εργολάβο που πήρε τα έργα συνολικά χωρίς όμως να δίνουν ξεκάθαρες απαντήσεις πόσο κόστισε η...παιδική χαρά της Κυπαρισσίας! Προφανώς με τόσα χρήματα που κάποιοι ψήφισαν στην Οικονομική επιτροπή θα μπορούσαν να γίνουν έργα ουσία και παιδότοπους να στοιχίζουν όχι χρυσάφι αλλά πολύ λιγότερο όπως αναφέρουν παράγοντες της αγοράς...Καλά κρασιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages