Ν.Δ.: Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΕΚΤΟΣ Μεσσηνίας και ... Τατούλη - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ν.Δ.: Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΕΚΤΟΣ Μεσσηνίας και ... Τατούλη

"Πρόβλημα υπάρχει στην Πελοπόννησο όπου δεν θα στηριχθεί ο κ. Π. Τατούλης" έγραψε προ ολίγων ημερών (τέλος προηγούμενης εβδομάδας) σε ηλεκτρονική της ανάρτηση η εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ", αναφερόμενη στις προεργασίες στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας για την επιλογή του υποψήφιου Περιφερειάρχη στις εκλογές του 2014.
Η εκτίμηση αυτή, που επιβεβαιώνει ουσιαστικά και "από το κέντρο" ότι η απόφαση μη στήριξης Τατούλη έχει ληφθεί τελεσίδικα, έρχεται να προστεθεί σε προηγούμενες προσεγγίσεις, αλλά και την δημοσκόπηση προ μηνός περίπου της MRB για λογαριασμό της Ν.Δ. (βλέπετε στο τέλος της ανάρτησης ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ).

Οι βασικοί λόγοι - αιτίες που η Ν.Δ. "κρατάει αποστάσεις από τον Π. Τατούλη" είναι:
2. Νεοδημοκράτες δήμαρχοι που "θυμούνται" διακρίσεις στις χρηματοδοτήσεις ή τις "φιλοντορικές" του επιλογές ή ακόμα και τις ημέρες της "διάστασης" του από την Ν.Δ. του Καραμανλή.
3. Οι έντονες αντιδράσεις νεοδημοκρατικών στελεχών όλων των βαθμίδων στις επιλογές Τατούλη έναντι της καραμανλικής Ν.Δ., που φθάνουν να "απειλούν" ότι "ψηφίζουν οποιονδήποτε άλλο, ακόμα και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι τον Τατούλη". 
4. Η ευρεία δημοσιοποίηση, ακόμα και στα κεντρικά ΜΜΕ, αλλά και στο διαδίκτυο, με κύριο καταγγέλλοντα το ΣΥΡΙΖΑ, για ... σχέση της ευρύτερης οικογένειας Τατούλη με περιφερειακά έργα [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]
Το ΠΑΣΟΚ, που στήριξε Π. Τατούλη στις πρώτες προηγούμενες περιφερειακές αιρετές εκλογές, τώρα φαίνεται να μην τον "χωράει" στο σχεδιασμό της "κεντροαριστεράς" που επιχειρεί. Εξακολουθεί, όμως, να βρίσκεται ακόμα σε σύγχυση αναφορικά με το πρόσωπο που θα υποστηρίξει, ... πλέοντας σε πιθανότητες από τον σημερινό αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γ. Δέδε μέχρι ένα "κεντροαριστερό" πρόσωπο, προερχόμενο ακόμα και από τη ΔΗΜΑΡ. Μην ξεχνάτε ότι η Ν.Δ. "μέτρησε" ως αντίπαλο τον Γ. Δέδε στη δημοσκόπηση της MRB, ούτε και την επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη (γραμματέα ΠΑΣΟΚ) στην Πελοπόννησο και την υποδοχή του από τους "πασόκους" αντιπεριφερειάρχες του Τατούλη [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages