ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ "ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ' ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΕΖΟΥ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ "ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΝ' ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΠΕΖΟΥ!

Τρα­γι­κή εί­ναι η κα­τά­στα­ση στην Καρ­δι­ο­λο­γι­κή κλι­νι­κή, ο­πού πλέ­ον οι α­νάγ­κες κα­λύ­πτον­ται με “δα­νει­κούς” νο­ση­λευ­τές α­π’ τα Τα­κτι­κά Ι­α­τρεί­α του Νο­σο­κο­μεί­ου. Το Σω­μα­τεί­ο ερ­γα­ζο­μέ­νων Γ.Ν. Κα­λα­μά­τας δι­α­ψεύ­δει ό­τι “συ­ναν­τή­θη­κε” χθες Τε­τάρ­τη 30 Ι­ου­λί­ου πα­ρου­σί­α του Προ­έ­δρου της ΠΟ­Ε­ΔΗΝ με τον Δι­οι­κη­τή του Γ.Ν. Μεσ­ση­νί­ας, κα­θώς τό­σο ο Πρό­ε­δρος ό­σο και τα υ­πό­λοι­πα μέ­λη του Δ.Σ. του Σω­μα­τεί­ου μας σε κα­μί­α πε­ρί­πτω­ση δεν ε­κλή­θη­σαν στην εν λό­γω συ­νάν­τη­ση και πο­λύ πε­ρισ­σό­τε­ρο δεν πα­ρέ­στη­σαν σ’ αυ­τήν πλην ε­νός που έ­τυ­χε να βρί­σκε­ται στο χώ­ρο την συγ­κε­κρι­μέ­νη η­μέ­ρα.
Ε­πί­σης στην α­να­κοί­νω­σή του το Σω­μα­τεί­ο κά­νει λό­γο για τις ελ­λεί­ψεις σε νο­ση­λευ­τι­κό προ­σω­πι­κό που έ­χει το Γ.Ν. Κα­λα­μά­τας το­νί­ζον­τας ό­τι στην Καρ­δι­ο­λο­γι­κή κλι­νι­κή, οι α­νάγ­κες κα­λύ­πτον­ται με “δα­νει­κούς” νο­ση­λευ­τές α­π’ τα Τα­κτι­κά Ι­α­τρεί­α του Νο­σο­κο­μεί­ου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages