ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ- VIDEO - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ- VIDEO

 


Συγκινητική με παλμό ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του Κυπαρίσσιου υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Κουτσούλη στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης πού κατάγεται από την πόλη μας, αναφέρθηκε στην απουσία έργο και λόγων την τετραετία που πέρασε ασκώντας κριτική τόσο στην παρούσα δημοτική αρχή όσο και στος υποσχέσεις από την πλευρά της περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ. 





Ο υποψήφιος περιφερειάρχης αναφέρθηκε διεξοδικά στα φλέγοντα ζητήματα της Τριφυλίας εστιάζοντας διεξοδικά στο θέμα του πρωτογενή τομέα, στους οδικούς άξονες που απουσιάζουν μέχρι του δόρατος το Καλονερό – Τσακώνα, στον πολιτισμό, το δημογραφικό πρόβλημα, το ΛΙΜΑΝΙ, το σιδηροδρομικό δίκτυο, το άφαντο τουριστικό προϊόν της περιοχής αλλά και τις παρασκηνιακές διαμάχες στην περιφέρεια Πελοποννήσου για την κατάληψη της εξουσίας μέσα από κομματικά στεγανά. 

Διεμήνυσε ότι θα είναι παρών στις επάλξεις του περιφερειακού συμβουλίου, κοιτάζοντας τους πολίτες στα μάτια όπως δήλωσε για να ακούσουμε τις δικές τους αλήθειες. Εκτίμησε ότι τα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής με την πολιτική προστασία, αλλά και τα έργα που βαλτώνουν θα αποτελέσουν σημεία αιχμής. 

NOTOS TV VIDEO: https ://youtu.be/yVKyvPZVVbQ?si=e3S2ScjukIVa7cL8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages