ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. για τον Δήμο Τριφυλίας στη Χάιδω Παναγιωτοπούλου - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. για τον Δήμο Τριφυλίας στη Χάιδω Παναγιωτοπούλου

 


Ντέρμπι Παναγιωτοπούλου-Λεβεντάκη στον Δήμο Τριφυλίας – Τη νέα δικηγόρο στηρίζει η ΝΔ

Το ψηφοδέλτιο ευρύτερων συνεργασιών της Χάιδως Παναγιωτοπούλου αναμένεται να στηριχθεί τις επόμενες ημέρες από τη ΝΔ και επίσημα όπως αναφέρουν τα parapolitika.gr

Ειδικότερα το άρθρο αναφέρει τα εξής: Ίσως η πλέον ενδιαφέρουσα αυτοδιοικητική μάχη στη Μεσσηνία θα δοθεί στον Δήμο Τριφυλίας, μεταξύ της επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης δικηγόρου Χάιδως Παναγιωτοπούλου και του νυν δημάρχου Γιώργου Λεβεντάκη.

Πρόσφατη δημοσκόπηση μιας από τις πλέον έγκριτες εταιρείες μετρήσεων αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά αυτής της μάχης, καταγράφοντας την υψηλή δημοφιλία των δύο μονομάχων έναντι των υπόλοιπων υποψηφίων.

1_3

Παναγιωτοπούλου και Λεβεντάκης θα κονταροχτυπηθούν στον Β’ γύρο, με τις διαφορές στη δημοσκόπηση να κινούνται στο όριο του στατιστικού λάθους (38%-41%). Την ίδια στιγμή στο ισοζύγιο θετικών-αρνητικών γνωμών ο Γ. Λεβαντάκης προηγείται με +31, η Χ. Παναγιωτοπούλου ακολουθεί με +24, ενώ οι υπόλοιποι φερόμενοι διεκδικητές ακολουθούν από μακριά, με τον Δημήτρη Δριμή να είναι στο +14, την Κατερίνα Τσιγκάνου στο +9, ενώ ο πρώην δήμαρχος Γαργαλιάνων Άκης Κατσίτσης είναι ο μόνος με αρνητικό πρόσημο (-3).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages