ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Δ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗΝ Κ.Ε.Δ.Ε ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ...

Για σκόπιμη καθυστέρηση στην διεξαγωγή των Εκλογών για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) εκ μέρους των Δημάρχων Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, Γιώργου Καμίνη και Γιάννη Μπουτάρη και Προέδρου και Α' Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, αντίστοιχα, κάνει λόγο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος «Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση», Γιώργος Πατούλης, σε ανακοίνωση του Κινήματος, κάνοντας λόγο για «παρανομίες», «μικροκομματικά συμφέροντα», «βόλεμα»... ακόμη και πιθανή πρόθεση «δοτού Προεδρείου»...!!!
«Η αποδοχή του Κινήματος "Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση" από δεκάδες Δημάρχους και στελέχη του θεσμού μας, έχει προκαλέσει πανικό στους αντιπάλους μας. Γι αυτό  προσπαθούν, παραβιάζοντας τους Νόμους της Πολιτείας και τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών, να καθυστερήσουν τις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε.
Την ευθύνη για την μη τήρηση της νομιμότητας και την εσκεμμένη καθυστέρηση στην ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών την έχουν κυρίως οι Δήμαρχοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης κ.κ. Καμίνης και Μπουτάρης.
Εκείνοι έχουν την ευθύνη να συγκαλέσουν, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το Π.Δ. 75/2011, τη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε., το αργότερο ως τις 15 Οκτωβρίου, προκειμένου αυτή να εκλέξει στη συνεδρίαση αυτή το νέο Δ.Σ.
Σε αυτή την θεσμική τους υποχρέωση δυστυχώς μέχρι σήμερα όχι μόνον δεν έχουν ανταποκριθεί, αλλά αντίθετα επιδιώκουν κατά παράβαση των όσων προβλέπει το Π.Δ. 75/ 2011 τη χρονική παράταση για την ολοκλήρωση της διαδικασίας» όπως τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση και προσθέτει:  
«Είναι προφανές ότι ένας από τους λόγους που επιλέγουν την τακτική της καθυστέρησης, είναι ο φόβος τους πως στην κάλπη θα αναδειχθεί η χαμηλή αποδοχή των υποψηφιοτήτων τους και η πολύ ισχυρή στήριξη που λαμβάνουν τα στελέχη του Κινήματος "Ανατροπή στην Αυτοδιοίκηση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages