ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ- ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ αναλγησία προκαλούν σε καιρούς κρίσης οι αντικοινωνικές αποφάσεις της ΔΕΥΑ Κυπαρισσίας κόβοντας το νερό σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού προκαλώντας μάλιστα οργή ακόμα και σε δημοτικούς συμβούλους.
Πιο συγκεκριμένα χωρίς καμία ειδοποίηση συνεργείο της Επιχείρισης ξήλωσε το ρολόι ύδρευσης σε μια φτωχή οικογένεια με ελάχιστους πόρους επιβίωσης στη περιοχή Αμαθούντα Κυπαρισσίας με αποτέλεσμα να 4 μέλη της να μείνουν χωρίς το πολυτιμότερο αγαθό! Ενημερώθηκαν από γείτονες ότι το συνεργείο ήρθε άγνωστο με τίνος εντολή και αφαίρεσε το ρολόι σε μια χήρα γυναίκα ηλικίας 46 ετών που ζει κάθε μήνα με την σύνταξη ύψους 300 ευρώ περίπου μαζί με τα 3 παιδιά της εκ των οποίων 2 είναι άνεργα και ένα εξ αυτών σπουδάζει στην Αθήνα με έξοδα ανθρώπων της Εκκλησίας. 
ΕΧΕΙ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΌ ΠΟΡΟΥΣ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
Η άτυχη δημότης εκτός από δικαιούχος του Κοινωνικού τιμολογίου που έχει ενταχθεί μετά από δικαιολογητικά στην ΔΕΥΑΚΥ είναι δικαιούχος βοήθειας από τη τοπική εκκλησία σε είδη πρώτης ανάγκης και συσσιτίου! Επομένως είναι απορίας άξιον σε καιρούς οικονομικής ένδειας να αφήνουν μια οικογένεια για χρέος περίπου 160 ευρώ χωρίς νερό, ενώ δημοτικός σύμβουλος που πληροφορήθηκε το γεγονός απόρησε λέγοντας ότι κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν στο Δήμο για την αναλγησία αυτή. Αλήθεια γνωρίζει το περιστατικό ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚΥ κ. Γυφτάκης τον οποίο προσπάθησαν να βρουν στα γραφεία της ΔΕΥΚΑΥ φορείς αλλά ήταν άφαντος; Kαι επειδή το θέμα χρήζει κοινωνικής υπόστασης θα επανέλθουμε δριμύτεροι! 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages