ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ

Το θεμα της διαχείρισης απορριμμάτων έθεσε σε εκτός ημερήσιας διάταξη θεμα στην 7η συνεδρίαση του Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολιτευςης κ.Ανδρινοπουλος με βαση την αποφαση του σώματος το 2012 και τον Δεκέμβριο του 2014 για τις διαδικασίες χωροθέτησης και την περιβαλλοντική άδεια του χώρου στους Γαργαλιανους. Η ερώτηση του ηταν γιατι δεν εφαρμόστηκαν οι αποφάσεις του 12 και 14 και γιατι δεν επιλέγησαν τα κριτήρια αξιολόγησης, θέτοντας θεμα ουσίας για τα αναπαντητα ερωτήματα πολιτών που τέθηκαν πρόσφατα στους Γαργαλιανους συμπεραίνοντας οτι υπαρχει μεθοδευμένη αποφαση που δεν στηρίζεται σε επιστημονικά κριτήρια.
Κριτική προς τη δημοτική αρχή άσκησαν σύμβουλοι σχετικά με τις θεσεις του Δ.Σ. θέτοντας θεμα ουσίας για τα πρακτικά και έλλειμα ενημερωσης στο κοινό.Δεν μπορώ να κατέχω οτι είσαστε η κουκλίτσα του κ. ΚΟΛΛΙΑ και οι υπόλοιποι ηταν αμέριμνοι απαντηΣε ο ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ σχολιάζοντας το θεμα γιατι δεν υλοποιήθηκαν οι αποφάσεις του παρελθόντος....Ο κ. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ σημείωσε οτι 8 μήνες ταλανίζεται το Δ.Σ. με ατέρμονες συζητήσεις χωρις αποτέλεσμα ενω ο κ. Κουκουμης είπε οτι φαινεται η πρεμούρα της δημοτικής αρχής να τα δώσει ολα στους ιδιώτες ενω ο δήμαρχος εξέφρασε επιφυλάξεις για την πρόταση της ΡΑΚΙ σχετικά με το κόστος συλλογής απορριμμάτων....Ο Δήμος παντως αναθέτει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτωςεων με υπόδειξη για την περιοχή που προτεινε η δημοτική αρχή, ενω σύμβουλοι έθεσαν το θεμα της ανακύκλωσης που δεν προχώρησε μέχρι σήμερα...ΙΩΑΝ. ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages