ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ..ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΩΝ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ..ΚΑΓΚΕΛΑ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΛΛΩΝ

Ως απαράδεκτη καταγγέλεται η "μεθόδευση" - αυτό τον όρο χρησιμοποιούν οι δήμαρχοι - της κυβέρνησης να υποχρεώσει τους ΟΤΑ Α' βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα της ΤτΕ. Μάλιστα και οι δήμαρχοι μετά και την έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ προχωρούν σε κινητοποιήσεις σε κάθε επίπεδο κάνοντας λόγο για "δραματικές επιπτώσεις που θα έχει η κάθε τοπική οικονομία"..
Πρόθυμοι να συνδράμουν, αλλά αντίθετοι σε μονομερείς ενέργειες, όπως η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα ταμειακά διαθέσιμα των φορέων Γενικής Κυβέρνησης, δηλώνουν οι περιφερειάρχες και ζητούνσυνάντηση με τον πρωθυπουργό. Μέχρι τότε δεν θα μεταφέρουν κανένα ποσό στην Τράπεζα της Ελλάδος. Την Τρίτη συνεκλήθη έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) το οποίο αποφάσισε να ζητήσει άμεση συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα των διαθεσίμων λόγω της «σοβαρότητας του ζητήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages