ΕΤΟΙΜΗ η σύγκρουση Σαμαρά - Τατούλη που θα είναι και ΠΟΛΙΤΙΚΗ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΕΤΟΙΜΗ η σύγκρουση Σαμαρά - Τατούλη που θα είναι και ΠΟΛΙΤΙΚΗ!

"Φουσκωτή βάρκα" γεμάτοι ... "πολιτικούς μετανάστες" θυμίζει σήμερα η πλειοψηφία του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου (NEA ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ - ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ), που ... άμα σηκωθούν όρθιοι στα ... κομματικά κελεύσματα αποσταθεροποίησης του λόγω "αντικομματικής συμπεριφοράς" των "κομμάτων στήριξης" (Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΚΙΝΗΜΑ), μάλιστα με τους περισσότερους να έχουν ... επιβιβαστεί από τη Ν.Δ., κινδυνεύει να ... αναποδογυρίσει!

Μετά το "χρίσμα Τατούλη" από την Ν.Δ. στις περιφερειακές εκλογές του 2014 φάνηκε να γεφυρώνεται το "χάσμα Σαμαρά - Τατούλη": 
- ... Ξεχάστηκαν τα πύρινα άρθρα Τατούλη κατά Σαμαρά (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
- ...Ξεχάστηκαν οι πρώτες αιρετές περιφερειακές εκλογές 2010, που τότε η Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά είχε "ένα Δράκο στη μηχανή της" (στήριξε τότε η ΝΔ τον Δ. Δράκο, Νομάρχη Μεσσηνίας, ως υποψήφιο περιφερειάρχη - ΚΛΙΚ ΕΔΩ)


- ... Ξεχάστηκαν οι κόντρες Τατούλη - Σαμαρά, ακόμα και μετά το "χρίσμα του 2014" για την προ-επιλογή των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών του Τατούλη (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)


"Τα πράγματα ετελείωσαν" στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, όπου η Εύη Τατούλη ήταν υποψήφια με την ΝΔ στην Αρκαδία (χωρίς, όμως, τελικά να εκλεγεί, παρά λίγο...)
"Όλα καλά και ανθηρά", λοιπόν, μέχρι πρότινος, που ο Γ. Δέδες διορίστηκε από το ΣΥΡΙΖΑ Γενικός Γραμματέας Υποδομών και παράτησε το περιφερειακό συνδυασμό του, αφού μέχρι τότε είχε συνενωθεί με τον περιφερειακό συνδυασμό του πρώην Ο. Βουδούρη και νυν Ν. Πατσαρίνου.
Οι παροικούντες την αυτοδιοικητική Ιερουσαλήμ, τότε, χωρίς να μπορούν να προβλέψουν ... τον Τατούλη πίστεψαν ότι οι περιφερειακές μειοψηφίες - αντιπολιτεύσεις (δεν ... πιάνονται οι μονοπρόσωπες) θα συρρικνωθούν στην εξής ... μία: τη "Λαϊκή Συσπείρωση" (ΚΚΕ - Νίκος Γόντικας)... Και μετά και μακριά σε εκείνη της "Πελοποννήσου Πρώτα"... Η Χρυσή Αυγή... ούτε περιφερειακή φωνή, ούτε ακρόαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages