ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ

ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία σημειώθηκε στην Ημέρα Εθελοντισμού που καθιερώθηκε από 5 Συλλόγους της Κυπαρισσίας με την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας στον καθαρισμό των παραλιών από Αη Λαγούδη μέχρι την παραλία της Γιαννίτσαινας με την συμμετοχή περισσότερων από 70 πολιτών που έστειλαν το μήνυμα της συλλογικής δράσης για το περιβάλλον.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Π. Κατσίβελας ξεκίνησε ως πρώτος αιρετός την συλλογή απορριμάτων με τους εθελοντές ενώ σε δηλώσεις του τόνισε ότι "η τελευταία Κυριακή του Απριλίου καθιερώθηκε ως ημέρα Εθελοντισμού αφιερωμένη στη προστασία του περιβάλλοντος όπου ο εθελοντισμός θα αναδείξει την υλοποίηση θέσεων και πράξεων" ενώ δήλωσε ότι είναι υπερήφανος ως Δήμαρχος καθώς η Κυπαρισσία διαθέτει αξιόλογους ενεργούς συλλόγους που έχουν διάθεση να προσφέρουν στη κοινωνία όπως και ανθρώπους με συναισθήματα, προοπτικές και οράματα και πάνω από όλα έχουν συμμετοχή με το να την εκδηλώνουν με τον καθαρισμό παραλιών που αποτελούν σύμβολο για την περιοχή μας". 
Η ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
 Ο κ.Θ. Οικονόμου από το Σύλλογο Γιαννίτσαινας που ήταν αρχικός εμπνευστής της ιδέας μίλησε για τους 5 Συλλόγους της πόλης που αποφάσισαν κοινή δράση για την εθελοντική ανάδειξη προστασίας του περιβάλλοντος που μας αξίζει πραγματικά". Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ειρήνη Θεοδωροπούλου πρόσθεσε ότι είναι ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή από την ομάδα συλλόγων που αναδεικνύουν νέους θεσμούς με έμφαση τον εθελοντισμό με την βεβαιότητα ότι πλέον καθιερώθηκε. Ο εκπρόσωπος της Ανεξάρτητης κίνησης Ενεργών Πολιτών κ. Παναγιώτης Πολίτης επισήμανε ότι άτομα που ανησυχούν για την καταστροφή του περιβάλλοντος συγκεντρώθηκαν να πράξουν το αυτονόητο, να μαζέψουν τα σκουπίδια σημειώνοντας ότι η βιομηχανική εποχή και ο καταναλωτισμός αύξησαν την επιβάρυνση στο περιβάλλον κι εμείς πρέπει να αναλογιστούμε την σπατάλη και την κακοδιαχείριση που μειώνουν την αξία του κόσμου που μας περιβάλλει στη διαχείριση απορριμμάτων καταλήγοντας ότι παράδειγμα προς αποφυγή είναι για όλους μας ο Πύργος και η Τρίπολη. Η Ελένη Διονυσοπούλου απ΄οτο Σύλλογο Γυναικών ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν συλλογικά αλλά και το Δήμο που στάθηκε αρωγός στη πρωτοβουλία. 
Από τους αιρετούς την προσπάθεια χαιρέτησαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι κ. Μερκούρης, Σπύρος Χρονόπουλος, Π. Τσίγγανος, ο Πρόεδρος του Νομικού προσώπου καθηγητής Ζαχαρίας Κανελλόπουλος και φορείς. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages