Απέραντος σκουπιδότοπος οι Γαργαλιάνοι! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Απέραντος σκουπιδότοπος οι Γαργαλιάνοι!

Εικόνες ντροπής βλέπουν όσοι κάτοικοι και επισκέπτες περνούν από δρόμους της Δημοτικής Ενότητας Γαργαλιάνων και ιδίως σε δρόμους όλου του παραλιακού μετώπου που είναι και ο «καθρέφτης» της περιοχής η οποία φιλοδοξεί με τις προσπάθειες των ιδιωτών που επενδύουν σε τουριστικές επιχειρήσεις καταλυμάτων και εστίασης – ψυχαγωγίας – διασκέδασης, να γίνει αναγνωρισμένος τουριστικός προορισμός.
Οι εικόνες αυτές του σκουπιδαριού είναι ντροπή για τον Δήμο Τριφυλίας και τη Δημοτική Ενότητα Γαργαλιάνων και προσβάλλουν κατοίκους και επισκέπτες αλλά και το περιβάλλον και τον πολιτισμό μας. Με το σκουπιδαριό διασκορπισμένο στους δρόμους θα έρθει η ανάπτυξη στους Γαργαλιάνους, αναρωτιούνται οι πολίτες… Αυτή η εικόνα ντροπής θα χαρακτηρίζει την περιοχή ενόψει της τουριστικής σεζόν;
Στην πρώτη περίπτωση η εικόνα είναι στο δρόμο του Κουτσουβερίου. Το φαινόμενο έχει παρατηρηθεί αρκετές φορές στο συγκεκριμένο σημείο. Σήμερα το πρωί όμως, σχεδόν είχε κλείσει ο δρόμος!
Οι επόμενες φωτογραφίες είναι από την επαρχιακή οδό Μαραθόπολης – Τραγάνας. Κάποιος ή κάποιοι ασυνείδητοι πετάνε, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, κούτες και διάφορα άλλα σκουπίδια έξω από τους ντελαπαρισμένους κάδους. Αποτέλεσμα είναι να διασκορπίζονται τα σκουπίδια τριγύρω και εκτός την αντιαισθητική εικόνα που βλέπετε, μολύνετε η περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages