Οι μελισσοκόμοι της Μεσσηνίας μιλούν για διάλυση της μεσαίας τάξης! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Οι μελισσοκόμοι της Μεσσηνίας μιλούν για διάλυση της μεσαίας τάξης!

Πέντε ημέρες συμπληρώθηκαν σήμερα από τότε που αγρότες της Μεσσηνίας έστησαν το μπλόκο τους στο Ασπρόχωμα, ωστόσο δείχνουν ότι δεν έχουν κουραστεί ακόμη και αντίθετα δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους. Σήμερα μάλιστα πλαισίωσαν τους αγρότες του μπλόκου μελισσοκόμοι της Μεσσηνίας, ενώ οι αγρότες τονίζουν ότι οι δυνάμεις τους στο μπλόκο συνεχώς θα ενισχύονται… Οι μελισσοκόμοι άπλωσαν στο σημείο του μπλόκου πανό ενώ ο πρόεδρός τους, Γιώργος Λάγιος, δήλωσε στην Kalamata Journal ότι «βγήκαμε στο δρόμο με τους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους υπόλοιπους εργαζόμενους για να ενώσουμε τη φωνή μας με τη δική τους, γιατί με το ασφαλιστικό μας απαγορεύουν να εργαστούμε. Όταν θα μας παίρνουν ό,τι θα βγάζουμε θα είναι σαν να μας απαγορεύουν να δουλεύουμε.
Φαίνεται είναι ασύμφορο για το κράτος να υπάρχει παραγωγή, φαίνεται είναι ασύμφορο να παράγουμε και να εξάγουμε μέλι και θα πρέπει και αυτό να το εισάγουμε. Η μελισσοκομία είναι ένας δυναμικός κλάδος που μέχρι τώρα έφερνε χρήματα στη χώρα, όλα αυτά όμως τελειώνουν με το ασφαλιστικό, το οποίο μας οδηγεί στην εξαθλίωση. Επειδή δεν γίνεται να συμβιβαστούμε με την προσπάθεια εξαθλίωσής μας ήρθαμε εδώ στο μπλόκο και διαμαρτυρόμαστε με τους υπόλοιπους αγρότες και κτηνοτρόφους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages