Για πρώτη φορά στην Ελλάδα... Εικονική ξενάγηση στην Αγία Σοφία - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα... Εικονική ξενάγηση στην Αγία Σοφία

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα... Εικονική ξενάγηση στην Αγία ΣοφίαΤο μνημείο -σύμβολο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, "ξετυλίγει" τις συναρπαστικές πτυχές της μέσα από μια 45λεπτη προβολή, που κόβει την ανάσα.

Ένα μαγευτικό ταξίδι στον χρόνο, με τη βοήθεια του θεάτρου Εικονικής Πραγματικότητας "Θόλος" του Κέντρου Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", καλούνται να κάνουν οι φίλοι του ιδρύματος, αλλά και της ιστορίας.
Το μνημείο -σύμβολο της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, η Αγία Σοφία, "ξετυλίγει" τις συναρπαστικές πτυχές της μέσα από μια 45λεπτη προβολή, που κόβει την ανάσα, καθώς ο θεατής βιώνει κάτι ξεχωριστό: Τη "μετάβασή" του στο εσωτερικό του ναού -δυνατότητα που δίνει με μοναδικό τρόπο η «Θόλος» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»-, παρακολουθώντας βήμα-βήμα τη δημιουργία της πιο εντυπωσιακής εκκλησίας διαχρονικά.
1500 Χρόνια Ιστορίας
παρουσιάζονται οι διάφορες φάσεις κατασκευής του μνημείου και σημαντικά ιστορικά, κοινωνικά και οικονομικά στοιχεία της ζωής του Βυζαντίου
Οι πληροφορίες που δίνονται μέσα από τη νοητή διαδρομή της νέας διαδραστικής παραγωγής Εικονικής Πραγματικότητας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages