ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ- ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ- ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ- ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ- ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ




ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Οι αγρότες της Μεσσήνης την Τετάρτη απέκλεισαν ξανά ον κόμβο του Ασπροχώματος. Μπλόκο και στο Καλό Νερό, από τους αγρότες της Τριφυλίας... Τον κόμβο του Ασπροχώματος έκλεισαν στέλνοντας ηχηρό ΟΧΙ στο ασφαλιστικό οι αγρότες της περιοχής, μέχρι τις 2:30 μ.μ.,ενώ οι αγρότες της Μεσσήνης παραμένοντας σε ετοιμότητα δηλώνουν ότι το απόγευμα επαναλαμβάνεται η κινητοποίηση. Στο μεταξύ, νωρίς το πρωί, αγρότες της Τριφυλίας ξεκίνησαν από τους Γαργαλιάνους και αφού πέρασαν από τις κεντρικές πλατείες των Φιλιατρών και της Κυπαρισσίας, κατέληξαν μετά τις 12 το μεσημέρι στον κόμβο του Καλού Νερού. Εκεί αναμένεται να αποκλείσουν συμβολικά για μισή ώρα το δρόμο. Μαζί τους βρέθηκαν και ελεύθεροι επαγγελματίες της περιοχής. Στις 2:30 μ.μ. απέκλεισαν συμβολικά πάλι για ένα ημίωρο τον κόμβο. Χθες, εξάλλου, οι αγρότες της Μεσσήνης «εισέβαλαν» με τα τρακτέρ τους στην πόλη της Καλαμάτας, κι έφθασαν μέχρι την κεντρική πλατεία της πόλης, διαδηλώνοντας. Στην πορεία των αγροτών ενσωματώθηκαν δικηγόροι, δικαστικοί επιμελητές, μηχανικοί, συμβολαιογράφοι, τοπογράφοι, εργολήπτες και άλλοι φορείς που βρίσκονται σε διαρκείς κινητοποιήσεις για το θέμα του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΙ... 
Οι αγρότες της Μεσσηνίας βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το κεντρικό συντονιστικό όργανο των αγροτών και συμμετέχουν στις αποφάσεις για περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες της Μεσσηνίας με άλλες τάξεις επαγγελματιών διατυπώνουν πέρα από τα κοινά αιτήματα και την πεποίθηση ότι κανένας δίκαιος αγώνας δεν κερδίζεται χωρίς μάχες, ενώ οι αγρότες της Τριφυλίας μιλώντας στο www.kyparissianews.com τόνισαν ότι οι αποκλεισμοί εθνικών οδών θα είναι καθημερινοί με συμβολικό χαρακτήρα.
 ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages