ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ

Την πρόταση της Λαϊκής Ενότητας για την κοινωνική ασφάλιση παρουσίασε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο Θανάσης Πετράκος, τονίζοντας πως «τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος». Επίσης, απάντησε στο επεισόδιο που συνέβη με τον ίδιο σε μπλόκο των αγροτών στη Μεσσήνη, αν και είπε ότι πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, ενώ μίλησε για «δύο-τρία θερμοκέφαλα παιδιά», στα οποία συνέστησε να μην παρασύρονται «από τους γνωστούς εχθρούς της Δημοκρατίας».
Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε το μέλος της Νομαρχιακής, Μαρία Μήτση, η οποία ανέφερε ότι το ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποτελεί κι αυτό μέρος του σχεδίου για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού, τη φτωχοποίησή του, την εξάρτησή του από ξένα κέντρα συμφερόντων που αποβλέπουν στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας.
Τόνισε δε ότι μόνο η ΛΑ.Ε. πριν και από την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή κατέθεσε ολοκληρωμένη πρόταση για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας. Άλλος δρόμος Από την πλευρά του, ο κ. Πετράκος παρουσίασε αναλυτικά την πρόταση του κόμματός του, τονίζοντας ότι το σχέδιο νόμου που έφερε η κυβέρνηση για το Ασφαλιστικό έχει μόνο καταστροφικές συνέπειες και με κανέναν τρόπο δεν επιλύει τα προβλήματα του ασφαλιστικού συστήματος. Μειώνει, όπως είπε, τις συντάξεις, αυξάνει τα όρια ηλικίας και τις εισφορές των εργαζομένων και γενικότερα θίγει ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages