ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΙΖΟ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΛΟΙΖΟ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

Μάγεψε το κοινό η Δώρα Λοΐζου τραγουδώντας στην εκδήλωση αφιέρωμα στον Μάνο Λοΐζο που οργάνωσε το Γυμνάσιο Κυπαρισίας. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το Γυμνάσιο Κυπαρισσίας οργάνωσε μουσική εκδήλωση που φέτος ήταν αφιερωμένη στον αλησμόνητο μουσικοσυνθέτη Μάνο Λοΐζο. Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα « Αλέκος Παπαδόπουλος» , το Σάββατο 23 -01-2016 δόθηκε συναυλία από την κυπαρίσσια στην καταγωγή Δώρα Λοΐζου , η οποία συνοδευόμενη από ομάδα καλλιτεχνών ,ερμήνευσε τραγούδια που λάμπρυναν το μουσικό στερέωμα της Ελλάδας από την πλούσια συλλογή του αείμνηστου Μάνου Λοΐζου. Στην αρχή της εκδήλωσης ο διευθυντής Γεώργιος Θεοδωρόπουλος , αφού τόνισε την μεγάλη από πολιτιστικής απόψεως σημασία που έχουν για το σχολείο αυτές οι εκδηλώσεις, ευχαρίστησε τους καθηγητές και τους μαθητές που συμμετείχαν και βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης, το κοινό για την συμμετοχή του και τους επαγγελματίες της πόλης χορηγούς της εκδήλωσης.
Στη συνέχεια κάλεσε και απεύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας , ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων Ανδρέας Βαρελάς , ο οποίος έχει δωρήσει πολλά βιβλία στην σχολική βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Κυπαρισσίας και ο πρώην βουλευτής του νομού Μεσσηνίας και εκπαιδευτικός Θανάσης Πετράκος.
ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ
Στην μουσική εκδήλωση συμμετείχαν διαβάζοντας αποσπάσματα από την ζωή και το έργο του Μάνου Λοΐζου οι εκπαιδευτικοί Παπαντωνοπούλου Δήμητρα , Γεώργιος Τσάλτας και Καραμπά Μαρίκα. Επίσης καταχειροκροτήθηκε ο μαθητής της Γ’ Τάξης Δημητρακόπουλος Ευστάθιος που χόρεψε το ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας και η ομάδα των κοριτσιών από την Γ ‘ Τάξη που χόρεψαν τραγούδια του Μάνου Λοίζου με την καθοδήγηση του καθηγητή Φυσικής αγωγής του σχολείου Αραμπατζάκη Πασχάλη. Συμμετείχαν οι μαθήτριες : Αγελαδάρη Κωνσταντίνα, Βλάχου Ειρήνη, Γιαννακοπούλου Βασιλική, Αντωνοπούλου Θεοδώρα , Ζαχαροπούλου Γεωργία , Μενύχτα Σταματία, Κάππου Γεωργία, Φλάρη Δέσποινα ,Κωνσταντοπούλου Αγγελική, και Λαλιώτη Δήμητρα . ΙΩΑΝ.ΜΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages