ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ- ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΙΟΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ- ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ

Την αγιοβασιλόπιτα του έκοψαν μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα στο ΚΑΠΗ Φιλιατρών παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και του Προέδρου Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας Ζαχαρία Κανελλόπουλο. Οι ηλικιωμένοι που που απολαμβάνουν χάρη στην συνεργασία και αρωγή των εθελοντών αλλά κυρίως των εργαζομένων στο μοναδικό ΚΑΠΗ της Τριφυλίας δήλωσαν ικανοποιημένοι που αρκετές φορές τον χρόνο ο φορέας κοινωνικής προστασίας δεν τους ξεχνά.
Μεταξύ άλλων το παρών στην .....εκδήλωση έδωσε ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Βασίλης Παπαθεοδοσίου και ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Καναλουπίτης όπου επιβεβαίωσαν την στήριξη της κοινωνικής δομής ώστε να διατηρηθεί στην περιοχή προσφέροντας στέγη σε 100 περίπου ηλικιωμένους.. Αργότερα ο Πρόεδρος του φορέα κ. Κανελλόπουλος έκοψε την πίτα στον παιδικό Σαθμό Φιλιατρών παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού και των εργαζομένων αλλά και των νηπίων που έπαιξαν και διασκέδασαν μαζί με μικρά δώρα αλλά κυρίως με κέφι για την νέα χρονιά ώστε να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages