ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: ΑΞΙΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: ΑΞΙΖΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

ΤΗΝ νίκη με μεγαλύτερο σκόρ άξιζε το ΚΑΛΟΝΕΡΟ στο παιχνίδι του Σαββάτου στο γήπεδο της Κυπαρισσίας, παρά τις δυνατές μάχες. Στο πρώτο μέρος η ομάδα μπήκε δυνατά, χάνοντας όμως τέρμα όταν μπήκε η μπάλα καθώς ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ. 
Ωστόσο μετά από πολύ δυνατές στιγμές ως το 43ο λεπτό το Καλονερό είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Πάντως με ένα αυτογκόλ του Δωδεκάτου μετά από λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων, στο 65′ το Καλό Νερό πήρε την νίκη με 1-0 επί της Δόξας Καλαμάτας στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.
Η φιλοξενούμενη ομάδα επιχείρησε αργότερα την ισοφάριση όταν στο 88′ ο Σερπάνος κέρδισε πέναλτι από αμυντικό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κομπότης που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι χωρίς να αλλάξει κάτι ως το τέλος της έκβασης του αγώνα. Πολύ καλή η παρουσία όλων των παικτών που σε κάθε αγώνα δίνουν μάχη.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Βοσνάκη και Ρηγόπουλο.
ΠΑΟ ΚΑΛΟΥ ΝΕΡΟΥ: Ανδρουτσάκης, Μαδούρης, Κουτσούλης, Κ. Λαμπρόπουλος, Π. Λαμπρόπουλος, Π. Βλάμης, Στριμπάκος |(81′ Οικονομόπουλος), Μαρίνης, Α. Βλάμης (64′ Γκούντουβας), Λαχανάς, Κορμπής (90′ Γρηγορίου).
ΔΟΞΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Ξανθάκης, Δωδέκατος (69′ Δούσης), Δημητρίου, Βούλγαρης, Λάσκαρης, Παγωνίδης, Κωνσταντακόπουλος, Κομπότης, Αγγλούπας (57′ Γαϊτάνης), Σερπάνος, Σιψάς (52′ Δρακουλάκος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages