ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΚΟΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΣΤΑ κάγκελα βρίσκονται οι κάτοικοι του Κοπανακίου και των γειτονικών κοινοτικών διαμερισμάτων μετά τα απανωτά κρούσματα εγκληματικότητας στην περιοχή με το ποτήρι να ξεχειλίζει μετά την ληστεία σε ζευγάρι ηλικιωμένο στο Καμάρι.
Ο κάτοικος της περιοχής του Καμαρίου Θοδωρής Δεσπύρης σε επιστολή του προς το συνεργάτη μας Δημήτρη Γιαννόπουλο από το kopanakinews αποστομώνει όσους ήθελαν την κατάργηση των αστυνομικών δομών. Ο κ. Δεσπύρης τονίζει ότι "στο Καμάρι από την Παρασκευή έχουμε σοβαρά προβλήματα, το βράδυ παραβιάστηκαν τέσσερα σπίτια, μεταξύ αυτών και το δικό μου, με σοβαρές ζημιές και απώλειες, την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα μπήκαν στο σπίτι του Βύρωνα δύο με κουκούλες όπλο και σχοινιά και τον λήστεψαν ευτυχώς δεν αντέδρασε ούτε αυτός ούτε η σύζυγος του και η απώλειες ήταν και εκεί υλικές. Νοιώθουμε εγκαταλειμμένοι και είμαστε απογοητευμένοι…" σημειώνει ο κάτοικος του Καμαρίου. Προσθέτει ότι "Για λόγους υγείας δεν μπορώ να έλθω στο χωριό, ελπίζω να είναι περαστικά και να κατέβω σύντομα. Σε παρακαλώ βοήθησε και εσύ με τον δικό σου τρόπο για να μην θρηνήσουμε και θύματα κάποια στιγμή το σοβαρότερο και για να προστατέψουμε το χωριό και τα σπίτια μας!". 
ΘΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ
Μάλιστα οι κάτοικοι είναι ανάστατοι καθώς εκφράζουν με λόγια βαριά την εγκατάλειψη της περιοχής τους καθώς υπάρχει λεψανδρία στα αστυνομικά τμήματα ενώ όπως σημείωσε κι άλλος κάτοικος της περιοχής ο κ. Τάσος Ρ. τα ίδια συνέβησαν πριν 15 μέρες στο Λάπι. «Μας κλείνουν και το τμήμα στο Κοπανάκι, σκέψου τι χειρότερο θα γίνει. Θα μας ληστεύουν μέρα μεσημέρι» Αυτά και μου φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν αγριέψει, απαντά ο κ. Τάσος.
Η κατάσταση έχει θορυβήσει και το Δήμο Τριφυλίας καθώς στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο έγινε αναφορά για την αύξηση της εγκληματικότητας στην ορεινή Τριφυλία αλλά και τα αστικά κέντρα καθώς καθημερινά σχεδόν βλέπουν το φως της δημοσιότητας αρκετά περιστατικά. Μιλώντας με πρώην αιρετό της περιοχής μας εξέφρασε την άποψη ότι η κατάσταση μπορεί να χειροτερέψει όσο προχωρά η αποδόμηση του κοινωνικού κράτους από την περιφέρεια. 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ- ΔΗΜ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages