108,5 εκατ. ευρώ το χρόνο δαπανά το Δημόσιο σε ενοίκια - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

108,5 εκατ. ευρώ το χρόνο δαπανά το Δημόσιο σε ενοίκια

Το ποσό από μόνο του μοιάζει και είναι εξωφρενικό.108,5 εκ.ευρώ το χρόνο πληρώνει το δημόσιο για τη στέγαση των υπηρεσιών του, την ώρα που διαθέτει δεκάδες ιδιόκτητα ακίνητα όπως τον ανακαινισμένο “Κεράνη “ στον Πειραιά εμβαδού 40.000 τ.μ και με δυνατότητα εγκατάστασης 2100-2400 υπ
αλλήλων. Το άλλοτε εγκαταλελειμμένο κτίριο της Καπνοβιομηχανίας αποκαταστάθηκε από το δημόσιο με κόστος 70 εκατ. ευρώ, ενώ σήμερα ξοδεύει 220.000 ευρώ για τη συντήρησή του καθώς παραμένει σχεδόν άδειο.
Μόλις πρόσφατα εγκαταστάθηκε σε έναν από τους ορόφους η νεοσύστατη υπηρεσία της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών με 95 υπαλλήλους. Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Δημήτρης Καμμένος τα μισθώματα που κατέβαλε το 2015 για τη στέγαση του ο στενός δημόσιος τομέας (Υπουργεία,ΝΠΔΔ και ΟΤΑ) έφτασαν τα 108,5 εκ.ευρώ. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του ο Βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ το 2015 κατεβλήθησαν τα εξής ποσά για ετήσια μισθώματα.των κεντρικών υπηρεσιών και των παραρτημάτων των Υπουργείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages