Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Α ΤΟΠΙΚΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Ο Απόλλων Καλαμάτας την Κυριακή επικράτησε με 2-0 του ΑΟ Κυπαρισσίας στο Δημοτικό Γήπεδο «Π. Μπαχράμης», παίρνοντας έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα, και βλέπει πιο αισιόδοξα τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α΄ Τοπικής. Ο προπονητής των «μαυρόασπρων» Παναγιώτης Μπιζίμης θεωρεί ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας του είναι πλασματική και πιστεύει ότι με το πέρασμα του χρόνου, θα υπάρξει βελτίωση και θα επιβραβευτεί η σοβαρή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.
Ο κ. Μπιζίμης μετά το τέλος του Κυριακάτικου ματς, μας σχολίασε τη 10η αγωνιστική (που είναι λειψή, καθώς τα ματς Αναγέννησης Παραλίας – Εράνης Φιλιατρών και ΑΟ Φαραί – Πανθουριακού, διεκόπησαν πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, λόγω της έντονης βροχόπτωσης).
Ας δούμε τα σχόλια του κ. Μπιζίμη για τα 6 ματς…

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 2-0
«Για εμάς ήταν ένα κρίσιμο ματς κόντρα σε μια δυνατή ομάδα τον ΑΟ Κυπαρισσίας. Οι ποδοσφαιριστές μας είχαν σωστή νοοτροπία, έβγαλαν πάθος και δύναμη, φθάνοντας σε μια σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε τη σοβαρή  δουλειά αισιοδοξώ ότι θα έρθουν καλύτερες αγωνιστικά ημέρες».

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1
«Περίμενα αυτό το αποτέλεσμα. Ο Μιλτιάδης  Πύργου Τριφυλίας βρίσκεται σε κάμψη, ενώ ο Ολυμπιακός Καλαμάτας δείχνει χαρακτήρα».

ΑΕ ΑΒΙΑΣ – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 1-1
“Θεωρώ πως είναι δίκαιο το τελικό σκορ. Τέθηκαν αντιμέτωπες δύο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο».

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ – Π.Σ. «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» 1-4
«Για  την Καλαμάτα είναι μονόδρομος η νίκη  σε κάθε αγώνα. Όπως δείχνει το τελικό σκορ, η Καλαμάτα πέτυχε μία άνετη νίκη. Ο Αστέρας Αρφαρών κάνει μεγάλη προσπάθεια  για την παραμονή».


ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 2-2
«Για μένα  το αποτέλεσμα αποτελεί έκπληξη. Ο Πάμισος Μεσσήνης  μέσα στην έδρα του δείχνει πολύ δυνατός.  Βέβαια και ο Εθνικός Μελιγαλά, όπως έχει δείξει «κτυπά» όλα τα ματς».

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ – ΑΣ ΑΝΔΡΟΥΣΑΣ 0-0
«Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Ανδρούσας. Από την άλλη πλευρά ο ΑΟ Διαβολιτσίου δεν αξιοποιεί τον παράγοντα έδρα». Από το Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages