Οι Έλληνες πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ από..τα στρώματα! - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Οι Έλληνες πλήρωσαν τον ΕΝΦΙΑ από..τα στρώματα!

Η μείωση του χρήματος, που είναι σε στρώματα και θυρίδες, κατά 5 δισ. ευρώ περίπου τους τελευταίους μήνες, κατευθύνθηκε για την πληρωμή των φόρων.Τα λεφτά από τα στρώματα γέμισαν τα διμοσια ταμεια με την πληρωμη του φορου εισοδήματος και του ΕΝΦΙΑ από τους Έλληνες φορολογούμενους.
Όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, ένα μεγάλο μέρος των φόρων, που υπολογίζεται στα 5 δισ. ευρώ, πληρώθηκε από τα χρήματα που βρίσκονται… στα σεντούκια ή σε θυρίδες! Σύμφωνα με τα σχετικά στοιχεία από την Τράπεζα της Ελλάδας, που επικαλείται η “Καθημερινή”το χρήμα που κυκλοφορεί και δεν είναι κατατεθειμένο σε τραπεζικούς λογαριασμούς, μειώθηκε στα τέλη Οκτωβρίου στα 14,5 δισ. ευρώ από τα 20,9 δισ. ευρώ τον Οκτώβριο του 2015.
Πρόκειται για το χρήμα που υπάρχει σε θυρίδες και σε στρώματα και στο οποίο εάν προστεθούν και αυτά που διατηρούν οι Έλληνες εκτός τραπεζικού συστήματος με βάση την κατανομή σε χαρτονομίσματα της ΕΚΤ, φθάνει τα 43,8 δισ. ευρώ. Η μείωση του χρήματος. που είναι σε στρώματα και θυρίδες κατά 5 δισ. ευρώ περίπου τους τελευταίους μήνες, κατευθύνθηκε για την πληρωμή των φόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages