ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΔΙΑΝΟΙΞΗΣ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΑΙΑ

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ νομικοί έδωσαν το παρών στα Δικαστήρια της Κυπαρισσίας με αφορμή μια σημαντική δίκη στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κυπαρισσίας για την εταιρία που διαχειρίζεται την έκταση στην παραλιακή ζώνη της Ελαίας συμφερόντων Παππά. Πρόκειται για την διάνοιξη των κάθετων δρόμων στην περιοχή Νατούρα 2000 που σημειώθηκε το 2013 παραβιάζοντας τον νόμο 1650/86 που αφορά την διαρκή προστασία του περιβάλλοντος. Να τονιστεί ότι την εταιρία που φέρεται να έχει στην κατοχή της την παραλιακή έκταση εκπροσώπησε ο Αθηναίος Νομικός Αλέξανδρος Λυκουρέζος παρουσία νομικών από τη Κυπαρισσία.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΩΝ
Κατά την διάρκεια του δικαστηρίου έδωσαν καταθέσεις μάρτυρες από το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου δεδομένου ότι η Περιφέρεια το 2014 καταλόγισε πρόστιμα για παραβίαση της νομοθεσίας έχοντας την σύμφωνη γνωμοδότηση από τον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δίκη κατέθεσε δικηγόρος του Ελληνικού Δημοσίου διατυπώνοντας στοιχεία για τις καταδικαστικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου όπως η πρόσφατη για την απουσία μέτρων και νομοθεσίας για την ακτογραμμή και την θαλάσσια χελώνα. Η δίκη θα συνεχιστεί τον Δεκέμβριο.
 Στην φωτό βλέπουμε τον έγκριτο νομικό μαζί με τον συνεργάτη μας και έγκριτο πολιτικό μηχανικό κ. Θεόδωρο Κανελλόπουλο ο οποίος σημειώνουμε ότι είναι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές με το τοπικό και περιφερειακό τμήμα του Τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδος, καθώς διαμένει μόνιμα στην πόλη των Φιλιατρών.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages