Νικολάκου: Με «κίτρινο» τρόπο παρουσιάστηκαν τα αιτήματα των αγροτών - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Νικολάκου: Με «κίτρινο» τρόπο παρουσιάστηκαν τα αιτήματα των αγροτών

Κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου οι αντιπεριφερειάρχες Νικολάκου, Στεφανόπουλος και Γιαννακούρας με θέμα τη στάση που κράτησε κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τρίπολης μερίδα δημάρχων της Περιφέρειας, η κυρία Νικολάκου αναφέρθηκε στα «κίτρινα» δημοσιεύματα, όπως είπε, συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης, το οποίο κατέγραψε μόνο μία στιγμή έντασης κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 23 Νοεμβρίου, όπου εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας των Αγροτικών Συλλόγων Πελοποννήσου παρενέβησαν στη συνεδρίαση της Επιτροπής την ώρα που συζητούσε τον προϋπολογισμό του 2017, διαμαρτυρόμενοι για την καταστροφή της ελαιοπαραγωγής στον Νομό εξαιτίας του δάκου. «Κατά την τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για τη συζήτηση του προϋπολογισμού, και μάλιστα την ώρα που πήρε τον λόγο ο διευθυντής των Οικονομικών Υπηρεσιών, υπήρξε μέσα στην αίθουσα των συνεδριάσεων μια είσοδος με φωνασκίες εκπροσώπων της Ομοσπονδίας των Αγροτικών Συλλόγων της Ομοσπονδίας Πελοποννήσου, όπως οι ίδιοι ονομάζουν ένα όργανο που πρόσφατα έχουν θεσμοθετήσει. »
Επειδή εισήλθαν με φωνασκίες, τους ρώτησα ποιοι είναι και τι ακριβώς θέλουν. Με πολύ έντονο ύφος, απευθυνόμενοι κυρίως στον κ. Τζεφεράκο, και όχι με αυτό που ταιριάζει σε κάποιους που πάνε κάπου για να λύσουν το πρόβλημά τους, μας είπαν ότι ήρθαν σε αυτόν τον χώρο επειδή εδώ ''δεν ψηφίζετε για το πρόβλημα που σχετίζεται με τη δακοκτονία''», είπε η κυρία Νικολάκου. Ακολούθως, η αντιπεριφερειάρχης τούς εξήγησε ότι η συζήτηση αφορούσε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας και ότι αμέσως μετά το τέλος, θα συζητούσαν το ζήτημα που τους απασχολεί, «αντιλαμβανόμενη, ως πρόεδρος, ότι το πρόβλημά τους ήταν σοβαρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages