ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΤΟ έντονο φαινόμενο παραβατικότητας εθιξε στην τελευταία συνεδρίαση του δήμου ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ο δήμαρχος κ. Κατσιβελας. Τόνισε ότι πρόσφατα σε κοινότητα του δήμου όπως στο καμάρι αλλά και στα αστικά κέντρα του δήμου, σημειωθηκαν απίστευτα περιστατικά. Για το θέμα ο δήμαρχος πρόσθεσε ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμα στην αστυνόμευση, δικαιώνοντας τη άποψη ότι με κλειστά τμήματα η κατάσταση ειναι σοβαρή στην ύπαιθρο. Επίσης αναφερθηκε στο θέμα της συμμετοχής στις τουριστικές εκθέσεις που έδωσε το παρών ο Δήμος, ζητώντας απο τους δημοτικούς σύμβουλος να αποτιμήσουν τα αποτελέσματα των επισκέψεων, με αφορμή την επικείμενη έκθεση στην Πολωνία.
Σε ερώτηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.ανδρινοπουλου για το ίδιο θέμα δόθηκε απάντηση ότι υπάρχει θετική παρουσία σε συνεργασία με την περιφέρεια Πελοποννήσου, με επισκέψεις απο τουριστικά γραφεία ενω έγιναν επαφές με την υπουργό πολιτισμού. Σε ότι αφορά τις επόμενες ενέργειες υπογράμμισε ότι θα γίνουν νέες δράσεις.
ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΕΙΔΑΝ ΜΠΟΥΓΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ
Ο κ.Μπουγας έκανε αποτίμηση των δυο εκθέσεων λέγοντας ότι στην έκθεση Θεσσαλονίκης φάνηκε η αναγκαιότητα παρουσίας της ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ η οποία θα καθιερωθεί, ενω για πρώτη φορά η περιοχη περιλάμβανε τοπικά προϊόντα αλλά και γευσιγνωσία. Μάλιστα εξήγησε ότι η ΤΡΙΦΥΛΙΑ με εξωστρέφεια βγαίνει απο την αφάνεια ώστε να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Για την έκθεση της Τρίπολης υποστήριξε ότι μπορεί να εμπλουτιστεί στο μέλλον λόγω των αγροτικών ειδών.
Τέλος ο κ.κατσουλας μίλησε για την συνάντηση του με το πρόεδρο περιφερειακού συμβουλίου κεντρικής Μακεδονίας κ.Γυφτοπουλο που κατάγεται απο την Οιχαλια, εκφράζοντας την πρόταση για μόνιμο εκθεσιακό χώρο προϊόντων του νομού στα γραφεία του συλλόγου Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης καθως η Τριφυλία θα έχει την δική της θέση. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages