ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ 2-0 (VIDEO) - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ: ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ ΜΕ 2-0 (VIDEO)

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΜΕ 2-0
ΞΕΚΙΝΗΣΕ για τα καλά το Σχολικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου προσφέροντας ευγενή άμιλλα στο χώρο της άθλησης αλλά κυρίως καλή μπάλα. Έτσι μετά την νίκη του Λυκείου Κυπαρισσίας με 5-1 επί του Λυκείου Δωρίου ο δεύτερος μεγάλος αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Κυπαρισσίας που επισφραγίστηκε με μια αναμέτρηση που έληξε υπέρ του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.
Πιο αναλυτικά στο πρώτο 45λεπτό ο ρυθμός των γηπεδούχων ήταν δυνατός με δυνατές φάσεις στο 19ο και 31ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από ενέργειες του Αρβανίτη, Χότι αλλά και Νικολακόπουλου με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας αλλά και έξυπνες κινήσεις που άλωσαν λίγο αργότερα την άμυνα των Φιλιατρών. Τελικά στο 30ο λεπτό της συνάντησης μετά από πίεση στην μεγάλη περιοχή ο Νίκος Στριμπάκος με εύστοχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τσοροβά, γράφοντας το 1-0 για την ομάδα του ΕΠΑΛ με την κερκίδα να γεμίζει καπνογόνα, παρουσία περίπου 400 μαθητών που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Στην επανάληψη το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με δυνατές μπαλιές από τον Κανονιέρη, Καλογερόπουλο και Αντωνόπουλο κοντά στο 60ο λεπτό της συνάντησης. Ωστόσο από τα πλάγια με απευθείας φάουλ στο 65ο λεπτό ο Τριγάζης σκόραρε άνετα κάνοντας το 2-0 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο γήπεδο της Κυπαρισσίας ενώ στο τέλος οι μαθητές δέχθηκαν συγχαρητήρια από τον προπονητή τους Π.Μαδούρη, αλλά και τους καθηγητές τους όπως και τον διευθυντή του σχολείου. Καλή η εμφάνιση των παιδιών και από το Λύκειο των Φιλιατρών που έδωσαν τα χέρια στους νικητές.  Άψογη η διαιτησία του Κ. Αντωνόπουλου με βοηθούς του. 
Στην φωτο μόλις ο Στριμπάκος έχει στείλει την μπάλα στα δίχτυα με 1-0 και πανηγυρίζει...
ΕΠΑΛ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ:  Γεωργακόπουλος , Τριγαζης Ι., Νικολακόπουλος Φ., Ντάτσιου, Κανονιέρης, Καλογερόπουλος, Αντωνόπουλος, Στριμπάκος, Μανρέκα, Αρβανίτης Δημ., Χότι Άντυ.
ΛΥΚΕΙΟ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Τσοροβάς, Τασούλης, Παναγόπουλος, Μειντάνης, Χρονόπουλος,Φουντάς, Καφύρας, Γώγος, Οικονομόπουλος, Κοροβήλας, Μπουρδέκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages