ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 4-0: Βαριά ήττα με απώλειες βαθμών... - kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

kyparissianews.com- ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑ, ΜΕΣΣΗΝΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ

24ΩΡΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΤΡΙΦΥΛΙΑ- ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 4-0: Βαριά ήττα με απώλειες βαθμών...

Η Καλαμάτα έκανε το καθήκον της και νίκησε εύκολα με 4-0 την Κυπαρίσσια αυξάνοντας και πάλι την διαφορά από την Κυπαρισσία στους 4 βαθμούς. Σε μεγάλη ημέρα βρέθηκε σήμερα ο Βασίλης Αθανασόπουλος που πέτυχε δύο γκολ, δημιούργησε άλλο ένα και ήταν από τους πρωταγωνιστές των γηπεδούχων.Από την άλλη, η Κυπαρισσία, δεν μπόρεσε να πάρει κάτι από το ματς, ήξερε από την αρχή ότι είχε δύσκολο έργο και επιστρέφει πλέον με άδεια χέρια πίσω στην βάση της. Το φιλμ του αγώνα 10′ Κάθετη πάσα του Τσουλάκου για τον Αθανασόπουλο που με πλάσε μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. 18′ Σουτ Καλαντζή έδιωξε ο Λαμπρόπουλος, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε, η μπάλα έφθασε στον Αθανασόπουλο που από κοντά έκανε το σουτ αλλά και πάλι ο έμπειρος πορτιέρο του ΑΟΚ έδιωξε σωτήρια. 36′ Ο Αθανασόπουλος έβγαλε για τον Καλαντζή που στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. 40′ Ο Αθανασόπουλος, μεγάλος πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, με ανάποδο ψαλίδι μέσα από την περιοχή γράφει το 3-0. 56′ Σουτ του Ανδρουτσή, μπλόκαρε ο Κωνσταντακόπουλος. 70′ Σουτ του Καλαντζή η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά νέο σουτ του Μπεγέτη η μπάλα στο δοκάρι και πάλι αλλά ο Τσουλάκος δεν θα αστοχήσει και θα κάνει το 4-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπλάνας, με βοηθούς την Αθανασόπουλου και τον Γιαννέτσο. 
 ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κωνσταντακόπουλος, Καλογερόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Νάτσης (63′ Βασιλόπουλος), Αθανασόπουλος, Μπεγέτης (71′ Σταματελόπουλος), Τσουλάκος, Νικολόπουλος, Μπαστακός, Καλαντζής (74′ Μπάρκας). 
  ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Λαμπρόπουλος, Καμποσιώρης, Γιαννόπουλος, Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος, Τσιμόπουλος, Ζαφείρης (71′ Θεοχαρόπουλος), Ανδρουτσής, Ανδρεόπουλος (63′ Σουπούλι), Μπακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Pages